Corina Caragea, indignată: „Nu muncesc, sunt căsătorită cu un domn generos și în vârstă

Corina Caragea, frumoasa prezentatoare a știrilor din Sport de la PRO TV, este un adevărat turist de profesie. Ori de câte ori are câteva zile libere, bruneta preferă să și le petreacă în străinătate, fie în vacanțe lungi, fie în escapade scurte, în destinații exotice sau chiar la doi pași de casă. Această pasiune pentru călătorii a stârnit și câteva bârfe legate de stilul său de viață.

Pagina de Instagram a Corinei Caragea arată ca un pliant turistic. Frumoasa cu părul ca abanosul a văzut multe la viața ei, iar călătoriile sunt marea ei pasiune. Din această cauză, cârcotașii au început să se întrebe cum își permite să călătorească atât de mult.

În fața acestor comentarii răutăcioase, știrista de la PRO TV a ales să răspundă cu ironie.

Vezi și:  O imagine cat o mie de cuvinte. Ce a facut un politist in momentul in care tatal unei fetite a murit in accident de masina

Corina Caragea despre destinația la care visează să ajungă

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *