CONGRES PNL. Kelemen Hunor, convins că nu se schimbă nimic în bine după Congresul PNL: Prețurile au explodat. Alianța de guvernare să depăşească orgoliile personale

Kelemen Hunor, președintele UDMR, s-a arătat convins de faptul că Congresul PNL nu va schimba nimic în bine în România. Problemele nu vor dispărea, a transmis Hunor, precizând că pandemia nu s-a încheiat și că prețurile au explodat.

„Dezideratele majore ne orientează în aceeaşi direcţie. Putem să avem şi avem dispute, dar pe parcursul anilor, când am fost parteneri de guvernare, am învăţat că într-o coaliţie este nevoie de răbdare, e nevoie de înţelegere şi, bineînţeles e nevoie de compromisuri.Alte Articole

Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, …

Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de …CONGRES PNL 2021. Ludovic Orban: „Iohannis a câştigat …

Această experienţă este un motiv solid şi în 2021, în toamna congreselor partidelor din coaliţie, în condiţii politice, speciale şi economice dificile, să nu renunţăm la parteneriat şi să trecem peste neînţelegerile de moment să trecem peste orgoliile personale şi până la urmă, politica este despre cetăţeni şi nu despre noi, despre politicieni”, a declarat Kelemen Hunor,  în faţa liberalilor reuniți la Romexpo pentru a alege președintele partidului.

Problemele românilor nu vor dispărea nici după Congresul PNL, a transmis președintele UDMR.

„Astăzi aveţi o provocare uriaşă, veţi alege preşedintele PNL, dar cu toate emoţiile şi cu tot zgomotul, această zi se va termina foarte, foarte repede. Problemele, în schimb, nu vor dispărea. Nu s-a încheiat pandemia, preţurile au explodat”, a adăugat Hunor.

Tensiuni uriașe la Congresul PNL. Iohannis: „Sunt de neînțeles sabotajele din propriul partid”

Florin Cîţu şi Ludovic Orban află sâmbătă cine va fi președintele PNL pentru perioada următoare.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns sâmbătă, la Romexpo, unde se desfăşoară Congresul Partidului Naţional Liberal. El a transmis că actuala criză guvernamentală să fie depăşită, punctând că guvernarea trebuie să continue deoarece nu există niciun motiv ca premierul Florin Cîţu să demisioneze sau să fie demis.

„Nu ne-am întâlnit de mult în această formulă şi mă bucur să vă văd aici în număr atât de mare. Ne află într-un punct de inflexiune, nu doar pentru PNL, ci şi pentru România. Trebuie să recunoaştem că nu a fost o campanie internă aşa cum ne-am fi dorit. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei, mai multe discuţii aplicate, pe moţiuni şi proiecte.  Să nu ne amăgim: sub scuza competiției electorale nu pot fi ascunse derapaje și atacuri la persoană. Astfel de atitudini nu trebuie să mai vedem niciodată. Din păcate, s-au spus lucruri grave, s-au spus spus cuvinte dure, care sapă credibilitatea unui partid”, a spus Klaus Iohannis, în discursul de deschidere al Congresului PNL.

„Viitorul preşedinte al PNL va avea o misiune foarte, foarte grea – să demonstreze, în primul rând, că PNL este în continuare cel mai important partid din România, nu doar pentru tradiția sa, nu doar pentru că milioane de români iubesc fibra liberală. Vremea confruntărilor electorale s-a încheiat. Să nu uităm că am promis oamenilor patru ani de stabilitate politică, în care trebuie să finalizăm reforme”, a mai spus Iohannis.

 

Citește și…

Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie

Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România…

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*