CONGRES PNL. Alina Gorghiu șterge pe jos cu USR PLUS: Nu au venit azi la congres fiindcă nu doresc refacerea coaliției

Alina Gorghiu critică refuzul USR PLUS de a participa la Congresul PNL: Nu doresc refacerea coaliţiei

Alina Gorghiu, senator PNL, a criticat refuzul reprezentanților USR PLUS de a participa, în calitate de invitați, la congresul PNL, și a spus că acest lucru poate fi interpretat drept lipsa dorinței de a reface coaliția. Totodată, Alina Gorgiu s-a declarat convinsă de faptul că după Congresul USR PLUS din 2 octombrie, „discursul lor radical se va transforma într-un discurs raţional”.Alte Articole

Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, …

Klaus Iohannis atacă USR PLUS pentru ieşirea de la guvernare: …Confruntări între tabere la Congresul PNL! Susținătorii lui …

„Vă daţi seama ce ar fi perceput colegii lor dacă veneau astăzi! E greu să judeci refuzul participării la un congres şi să pui eticheta că nu doresc refacerea coaliţiei. Eu sunt de părere că 2 octombrie va fi data de la care în mod real negocierile vor putea să fie restartate”, a declarat Alina Gorghiu, înaintea deschiderii Congresului PNL.

Gorghiu susţine că USR-PLUS va găsi în PNL „un partener”, indiferent de liderul pe care cei de la USR PLUS îl vor alege.

Raluca Turcan: După congres trebuie să iasă un premier întărit

Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, a dezvăluit că nu candidează pentru o funcție în PNL la nivel național fiindcă a considerat că e „foarte important să vină forţe proaspete în partid”.

„Pentru că sunt membru de drept în conducerea partidului – am fost preşedinte interimar un an de zile – şi am considerat că e foarte important să vină forţe proaspete în partid alături de echipa din care fac parte”, a răspuns ministrul Muncii.

Raluca Turcan a mai afirmat că din congres „trebuie să iasă un premier întărit”.

„Rezultatul de astăzi este important, altfel nu am mai fi făcut congres, şi cred că trebuie să iasă un premier întărit din acest congres pentru că un guvern eficient este un guvern care lucrează umăr la umăr cu primul ministru”, a mai spus Raluca Turcan.

Citește și…

Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie

Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România…

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*