CONGRES PNL 2021. Ludovic Orban: „Iohannis a câştigat susţinut de PNL. Noi, liderii, suntem nimic fără voi”

CONGRES PNL 2021. Ludovic Orban a prezentat, sâmbătă, la Congresul PNL, raportul său de activitate. „Fără efortul fiecăruia dintre dvs. nu am fi putut realiza nimic, pentru că noi liderii sunt nimic fără voi, baza Partidului Național Liberal. În condiții grele, cu un PSD care a capturat aproape integral toate pozițiile statului, cu un PSD cu o majoritate parlamentară apăsătoare, cu un PSD agresiv, care a încercat să facă praf justiția, economia, să diminueze atribuțiile președintelui și ale tuturor instituțiilor pe care nu le controla, PNL a dus o luptă de zi cu zi, săptămână cu săptămână, lună cu lună împotriva PSD și a reușit să înfrângă această ciumă roșie, a reușit să scoată de la guvernare PSD, a reușit cu adevărat să îndrepte România în direcția bună”, a spus Ludovic Orban.

CONGRES PNL. Alina Gorghiu șterge pe jos cu USR PLUS: Nu au venit azi la congres fiindcă nu doresc refacerea coaliției

„In 2019 am castigat cu 27% alegerile europarlamentare desi nimeni nu se astepta, cei mai multi din fruntea partidului nu credeau ca suntem capabili”, a adăugat liderul PNL.Alte Articole

Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, …

CONGRES PNL. Kelemen Hunor, convins că nu se schimbă nimic …Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de …

Orban a adăugat că la alegerile prezidențiale din 2019 președintele Klaus Iohannis a câștigat al doilea mandat „susținut de PNL”, Orban întărind astfel ideea promovata în ultimele săptămâni că PNL nu are nimic să-i datoreze șefului statului.

„Nu am castigat alegerile parlamentare, dar prin negocieri am reusit sa asezam PNL in pozitia de principal partid de guvernamant, iar la ora actuala PNL detine 3 din cele 4 cele mai importante functii in statul roman”, a mai spus Orban.

In plan extern, a adaugat Orban, „Romania era oaia neagra din cauza PSD, nu contam la Bruxelles”, iar primul lucru pe care l-a realizat PNL dupa venirea la guvernare a fost „sa desemnam un comisar care reprezinta PNL in persoana Adinei Valean”. „La nivel european, ca urmare a eforturilor facute, am reusit sa fim o voce ascultata, care influenteaza deciziile la nivel UE”, a mentionat acesta.

CONGRES PNL 2021. O mare parte dintre liderii de organizații și-au anunțat public susținerea pentru cei doi competitori Ludovic Orban și Florin Cîțu. La un calcul simplu al numărului de delegați și pe baza anunțurilor oficiale, Florin Cîțu pare a a avea cele mai mari șanse de a obține funcția de președinte al PNL.

Klaus Iohannis atacă USR PLUS pentru ieşirea de la guvernare: „Se comportă ca și cum ar fi într-o dezbatere de pe rețelele sociale şi pleacă la primul impas”

Citește și…

Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie

Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România…

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*