Clotilde Armand, reacţie acidă la adresa angajaţilor din Primăria Sectorului 1: Unii salariați au impresia că sunt în vacanță!

Clotilde Armand, reacţie acidă la adresa angajaţilor din Primăria Sectorului 1. Totodată, primarul spune că toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj.

Clotilde Armand, reacţie acidă la adresa angajaţilor din Primăria Sectorului 1: Unii salariați au impresia că sunt în vacanță!Alte ArticoleLa ce vârstă a dat Bacalareatul Piedone? Era însurat şi avea …Dan Barna, declaraţie surprinzătoare: Dacă în Europa se va …Piedone, despre dosarul Colectiv: „Şi dacă ar fi murit …

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

De astăzi, toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el.”, a spus edilul, pe pagina personală de Facebook.

Consilierii locali PNL o acuzau, luni, pe Clotilde Armand că, în loc să rezolve blocajul administrativ de la primăria sectorului 1, forţează adoptarea bugetului local pe repede înainte printr-o nouă „şedinţă de îndată”, încălcând legea. Liberalii susţin că au identificat soluțiile pentru deblocarea primăriei.

„Nimeni nu este mai presus de lege. Este un principiu sacru într-un stat de drept, de la care nu există excepții, indiferent cine este făptuitorul. Pentru asta au ieșit milioane de români în stradă, nu ne putem bate joc de speranțele și așteptările lor. Am analizat, împreună cu specialiști în finanțe locale și colegii consilieri locali, bugetul propus pentru Sectorul 1 și am constatat aceste încălcări flagrante ale legii și ale deciziei instanței. Dacă le-am ignora, am deveni complicii unui blocaj general pe termen lung al administrației locale, fiind în imposibilitatea de a răspunde nevoilor cetățenilor”, susține Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

Citeşte şi: Clotilde Armand, atacată de liberali: „Somăm public primarul Sectorului 1 să înceteze bullyingul la adresa PNL”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*