Clotilde Armand declanşează un nou scandal cu consilierii PNL: „Au venit să scot proiectele de pe ordinea de zi. Sper să nu mai îndrăznească, pentru că e infracţiune”

Clotilde Armand a scris marţi pe Facebook un mesaj pe care îi invită pe locuitorii sectorului 1 să urmărească online şedinţa Consiliului local, pe a cărei ordine de zi se află din nou problema salubrizării, pentru a vedea cum votează consilierii PNL.

”Astăzi, de la ora 15.00, vom avea o nouă ședință de Consiliu Local. Pe ordinea de zi se regăsesc, din nou, proiectele de hotărâre privind exercitarea dreptului la control al Consiliului Local al Sectorului 1 în vederea determinării cheltuielilor necesare pentru prestarea serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către operatorul Romprest SA. Nu uitați că sunt peste 117 milioane de lei plus penalități de recuperat de la această companie – prejudiciul față de comunitatea locală. Așa cum recomandă Curtea de Conturi a României, ANRSC și cam toate instituțiile în cauză ale Statului Român.Alte ArticoleMihai Tudose (PSD): 52 de fabrici produc vaccin în Europa. În …George Simion îi dă replica prefectului Capitalei, care a acuzat …Florin Iordache, Preşedintele Consiliului Legislativ, are salariu …

Reamintesc că la ședința de săptămâna trecută anumiți lideri PNL au venit la mine în cabinet înaintea ședinței să scot aceste proiete de pe ordinea de zi (sper să nu mai îndrăznească asta pentru că este infracțiune). N-am făcut-o iar domniile lor s-au transformat în timpul ședinței de Consiliu Local în cei mai aprigi avocați ai companiei de salubritate. Apoi, consilierii PNL au votat împreună cu PSD și aceste proiecte n-au trecut (evident, să nu uităm cine a făcut acest contract păgubos în anul 2008, pe o perioadă de 25 de ani).

Astfel, vă invit să urmăriți ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 și modul în care consilierii aleși de Dvs. aleg să vă reprezinte.”, scrie Clotilde Armand.

Clotilde Armand este contrazisă de un consilier PNL: „Dragă Clotilde, dezinformezi. În condiţiile astea e greu să avem o colaborare”

Consilierul local din partea PNL, Podaru Dan, îi răspunde primarului Sectorului 1 și arată că în felul acesta este greu să aibă o colaborare fie acum, fie pe viitor.

„Dragă Clotilde, în condițiile acestor defăimări repetate, este greu să putem avea un parteneriat și să putem colabora acum sau pe viitor. Prezinți informații trunchiate. În toată Europa (și în Germania și Elveția) există contracte extinse pe perioade de 25 de ani sau peste iar, în România, un astfel de contract îl are chiar Apa Nova în București.

Explicația duratei unor astfel de contracte este una care are rațiuni economice (leasing, investiții, proiecte în desfășurare etc.).

Dezinformezi prin mesajele pe care le postezi. Nu există niciun fel de legătură între ceea ce transmitea Curtea de Conturi în trecut și actuala situație Romprest.

PNL și Consilierii săi locali nu pot vota decât lucruri legale și nu se pot transforma în instanțe de judecată sau în procurori. Rolul tău este cel de a fi un bun administrator și nu un procuror sau un inchizitor.

Îmi pare rau că am ajuns în situația de astăzi și îmi este profund rușine de lucrurile pe care le faci.”, scrie consilierul PNL.

Citeşte şi: George Simion îi dă replica prefectului Capitalei, care a acuzat partidul AUR pentru manifestaţiile violente de luni seară: „Incidentele s-au desfăşurat în afara cadrului protestului”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*