Clotilde Armand acuză din nou PNL de „blat” cu PSD: „Voi lupta cu ei până când normalitatea va reveni în această instituţie”

Clotilde Armand a scris marţi pe Facebook un mesaj în care îi invita pe locuitorii sectorului 1 să urmărească online şedinţa Consiliului Local, pentru a se convinge de faptul că membrii PNL îi sabotează iniţiativele.

„Astăzi, de la ora 15.00, vom avea o nouă ședință de Consiliu Local. Pe ordinea de zi se regăsesc, din nou, proiectele de hotărâre privind exercitarea dreptului la control al Consiliului Local al Sectorului 1 în vederea determinării cheltuielilor necesare pentru prestarea serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către operatorul Romprest SA. Nu uitați că sunt peste 117 milioane de lei plus penalități de recuperat de la această companie – prejudiciul față de comunitatea locală.Alte ArticoleParlamentari AUR, la uşa lui Lucian Bode. Cer întrevedere „urgentă” …Camera Deputaţilor a respins Fondul suveran de investiţii, …Camera Deputaţilor dă votul final la moţiunea simplă împotriva …

Așa cum recomandă Curtea de Conturi a României, ANRSC și cam toate instituțiile în cauză ale Statului Român. Reamintesc că la ședința de săptămâna trecută anumiți lideri PNL au venit la mine în cabinet înaintea ședinței să scot aceste proiete de pe ordinea de zi (sper să nu mai îndrăznească asta pentru că este infracțiune). N-am făcut-o iar domniile lor s-au transformat în timpul ședinței de Consiliu Local în cei mai aprigi avocați ai companiei de salubritate. Apoi, consilierii PNL au votat împreună cu PSD și aceste proiecte n-au trecut (evident, să nu uităm cine a făcut acest contract păgubos în anul 2008, pe o perioadă de 25 de ani).

Clotilde Armand: „PNL Sector 1 și PSD s-au aliat din nou la Primăria Sectorului 1”

Primăria Sectorului 1 a publicat pe site-ul instituţiei nota de control realizată de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) în data de 15 martie 2021. Potrivit acestui document, Primăria Sectorului 1 trebuie să recupereze IMEDIAT toate sumele nelegal plătite către operatorul de salubritate Compania Romprest Service SA. Și acum pregătiți-vă pentru ca unii lideri din PNL să nu dorească să recuperăm cele 117 milioane de lei de la această companie și să facă scut alături de PSD apărând alte interese.

Fiți atenți la ședința de Consiliu Local de astăzi de la ora 15.00 să vedeți USL Sectorul 1 în toată splendoarea lui. PS: Pentru cei care nu înțeleg de ce avem nevoie de o hotărâre de consiliu: acest contract este realizat între Consiliul Local al Sectorului 1 și compania respectivă.”, a scris Clotilde Armand pe Facebook, înainte de şedinţa Consiliului Local.

Primarul sectorului 1 a revenit după şedinţă cu un mesaj în care anunţă că ceea ce anticipase s-a întâmplat.

„PNL Sector 1 și PSD s-au aliat din nou la Primăria Sectorului 1. Nu-i nimic. Voi lupta cu ei până când normalitatea va reveni în această instituție iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să umple conturile Mafiei.”, afirmă Clotilde Armand.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Marcel Ciolacu cere alegeri anticipate și e convins că Guvernul va pica în urma moțiunii de cenzură: „Lumea s-a săturat de aroganță și minciună”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*