Claudia Pătrăşcanu pregăteşte lovitura decisivă. Îşi doreşte ca băieţii să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu pregăteşte lovitura decisivă. Cântăreața de-abia așteaptă să fie o femeie liberă și în acte și este nerăbdătoare să revină la numele ei de domnișoară. De asemenea, aceasta și-a dorit ca și cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

Claudia Pătrăşcanu pregăteşte lovitura decisivăAlte ArticoleAlimentul pe care ar trebui să-l consumi cât mai rar în post. …Jador a trăit o adevărată dramă. Ambii părinţi au suferit …Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă. De ce nu rezistă …

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2016, iar acum câteva luni, cântăreața a anunțat pe contul său de Facebook că se desparte de omul de afaceri. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas. Aceștia se află în grija mamei, dar Gabi Bădălău a declarat la începutul lunii că își dorește custodia copiilor. Artista așteaptă ca acest divorț să se finalizeze și să scape de numele de familie al afaceristului. Ba mai mult, aceasta voia ca și cei doi copii ai lor să poarte numele ei de domnișoară. „Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Playtech.

Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă! Declaraţiile vedetei: „A fost o perioadă dificilă”

Claudia Pătrășcanu i-a adus în ultimul timp mai multe acuzații grave lui Gabi Bădălău. Aceasta a spus că soțul ar fi înșelat-o, că ar fi consumat substanțe interzise și că ar avea legături cu proxenetismul. Pe de altă parte, Gabi Bădălău susține că soția sa ar avea un amant! „Nu, nu este adevărat că am pe cineva, în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. Vreau să ies din acest divorț și, după, mă gândesc la asta. Momentan, nu sunt pregătită să intru într-o relație”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*