Claudia Pătrăşcanu, declaraţii după vacanţa cu Gabi Bădălău: „E strict decizia lui”

Claudia Pătrăşcanu, declaraţii după vacanţa cu Gabi Bădălău. Artista a mărturisit că suma de bani pe care Gabi Bădălău le-o dă copiilor săi lunar ca pensie alimentară nu este deloc una mare, motiv pentru care nu s-ar pune niciodată problema ca ea să nu mai muncească și să își crească copiii doar din pensia alimentară.

Citeşte şi: Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu: „E iubirea vieții mele!”Alte ArticoleBenone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga: „Şi-a …Calendar ortodox aprilie 2021. Sărbători religioase în aprilie …Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi …

Claudia Pătrăşcanu, declaraţii după vacanţa cu Gabi Bădălău

Cântăreaţa a lansat și un atac subtil la adresa lui Gabi Bădălău, susţinând că suma plătită de afacerist este una mică, dar speră că instanța va stabili o pensie alimentară considerabilă.

„Am un business online, un magazin vintage și cu haine noi de unde doamnele se pot îmbrăca mai accesibil. Am acest business deschis de doi ani, de când ne-am despărțit. Mai câștig din publicitate. Știm cu toții că noi artiștii mai facem tot felul de contracte de imagine și atunci Slavă Domnului sunt posibilități. Tatăl intervine lunar cu o anumită sumă și mi se pare normal să facă acest lucru pentru copii. Ar trebui să-l întrebați pe el suma. (…)

Niciodată. Exclus așa ceva. (n.r. să nu mai muncească deloc).  Dacă tatăl atât a considerat că acești doi copii atât merită, este strict decizia lui și o respect. De aceea suntem într-o instanță, mergem mai departe și instanța va hotărâ clar o pensie alimentară lunară ca să nu mai fie discuții”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Claudia Pătrăşcanu pregăteşte lovitura decisivă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. Cântăreața vrea să lovească decisiv şi va cere ca cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

Cântăreața de-abia așteaptă să fie o femeie liberă și în acte și este nerăbdătoare să revină la numele ei de domnișoară. De asemenea, aceasta și-a dorit ca și cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2016, iar acum câteva luni, cântăreața a anunțat pe contul său de Facebook că se desparte de omul de afaceri. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas. Aceștia se află în grija mamei, dar Gabi Bădălău a declarat la începutul lunii că își dorește custodia copiilor.

Artista așteaptă ca acest divorț să se finalizeze și să scape de numele de familie al afaceristului. Ba mai mult, aceasta voia ca și cei doi copii ai lor să poarte numele ei de domnișoară. „Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Playtech.ro.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*