City Insurance, liderul pieței de asigurări cu 3 milioane de clienți, s-a vândut

City Insurance, liderul pieței de asigurări cu 3 milioane de clienți, s-a vândut. Vivendi International SA („Vivendi” sau „GRUPUL”) anunță că a încheiat un acord cu I3CP Holdings BV („13CP”) pentru vânzarea întregului său pachet de acțiuni deținute la City Insurance Romania SA („CIRO”), („Tranzacția”).

City Insurance, liderul pieței de asigurări cu 3 milioane de clienți, s-a vândutAlte ArticoleAir France salvată de guvernul francez, cu un ajutor de patru …Câţi bani cheltuie românii pe mâncare. Sumele alocate au …Programul magazinelor ar putea fi schimbat. Prefectul Capitalei …

Tranzacția a fost aprobată de către Consiliul Director al Vivendi și este supusă aprobărilor autorităților competente din România. Se preconizează că Tranzacția se va finaliza în trimestrul 3 al anului 2021, anunță firma, citată de ECONOMICA.

City Insurance este controlată de Vivendi International SRL – 85,23%, Nicolae Mușat – 8,9%, Fortuna Coppola – 2,37%, Cristian Pascale – 1,91% și alți acționari persoane fizice și juridice – 1,58%. Acționarul unic al Vivendi International este Dan Odobescu, cumnatul fostului premier Adrian Năstase.

Poliţa RCA cu decontare directă, obligatorie în câteva săptămâni. Veşti bune pentru şoferi

City Insurance, liderul pieţei lo­ca­le de asigurări, a raportat pentru 2020 un volum de plată al despăgu­bi­ri­lor de 1,4 mld. lei (290 mil. euro), cu 19% peste nivelul anului 2019, con­form informaţiilor anunţate de asigurător. Anul trecut, City Insurance sus­ţi­ne că a soluţionat 182.559 de do­sare de daună, cu 20% mai multe ca în anul precedent, iar numărul con­trac­te­lor de asigurare în vigoare la 31 de­cem­brie 2020 s-a ridicat la 3,2 mi­lioa­ne, scrie Ziarul Financiar.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*