Cine a fost prima iubită a lui Răzvan Fodor. Este una dintre cele mai frumoase românce

Cine a fost prima iubită a lui Răzvan Fodor. Cu toate că este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați, nimeni nu știe cine a fost prima iubită a actualului prezentator al reality show-ului ”Burlacul”. Aceasta este una dintre cele mai admirate vedete din showbiz.

Răzvan Fodor și Irina sunt căsătoriți de 11 ani de zile și au împreună o fetiță, pe Diana. Prima iubită a prezentatorului a fost chiar Catrinel Menghia, cei doi s-au iubit acum 20 de ani, pe vremea când Răzvan Fodor făcea parte din trupa Krypton. În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, între cei doi a fost dragoste mare.Alte ArticoleFlorin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă …Fiul celebrului interlop Coco Anghel a murit fulgerător! A făcut …Agenția românească five elements digital, trei nominalizări …

Mai mult decât atât, Fodor a fost chiar primul bărbat din viața vedetei, iar cei doi au format un cuplu timp de doi ani și jumătate. Răzvan și Catrinel s-au despărțit din cauză că nu aveau visuri și dorințe comune. Catrinel Menghia își dorea să meargă în Italia, acolo unde chiar locuiește în prezent, în timp ce Răzvan Fodor a preferat să rămână în țară.

„La şcoală am fost un copil exemplu, nu aveam probleme, în afară de faptul că eram cu Răzvan, nu eram machiată, nu veneam vopsită, eram cea mai neutră fată din toată şcoală. Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos”, a declarat Catrinel Menghia, la Antena Stars.

Citește și: Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste

Cine a fost prima iubită a lui Răzvan Fodor

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Catrinel Menghia vorbea despre relația pe care o are în prezent cu Răzvan Fodor. Aceasta chiar îi apreciază postările atât lui, cât și soției sale. În plus, actrița spunea că și vorbește din când în când cu soția lui Răzvan Fodor.

”Având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. El este un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum. Din când în când vorbesc şi cu nevasta lui. Ţinem legătura”, a mai spus frumoasa actriță.

Citește și: Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Mesajul rusoaicei: „Mi-a ruinat planurile”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*