Chefi la cuțite 2021. Sorin Bontea face dezvăluiri incredibile despre viața sa. Iată care a fost primul loc de muncă și cât câștiga

Chefi la cuțite 2021. Acesta declară că primii ani în bucătarie au fost foarte grei, însă nimic nu l-a făcut să renunțe la visul său și a luptat în continuare pentru a răzbi.

Chefi la cuțite 2021. Sorin Bontea face dezvăluiri incredibile despre viața sa. Iată care a fost primul loc de muncă și cât câștigaAlte ArticoleOana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţiUntold şi Neversea, la un pas să fie reprogramate. Edy Chereji: …Luis Lazarus tună și fulgeră de pe patul de spital: „Băi …

Sorin Bontea se bucură acum de un succes fulminant și este unul dintre cei mai iubiți chefi din România. Acum, se declară un om împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă, o soție superbă și o carieră de succes.

Acesta a dezvăluit care a fost primul său loc de muncă și care a fost salariul pe care îl primea pe atunci. Acesta a declara că a lucrat la o alimentară ca și ajutor de bucătar, înainte de a face armata. Ei bine, pentru job-ul său, acesta primea un salariu în valoare de 1.500 de lei, la vremea respectivă. Unde mai puneți că faimosul bucătar s-a angajat de la vârsta de 16 ani și a recunoscut că primii ani de bucătărie a fost foarte grei.

”Am câștigat primii bani la muncă, m-am angajat la 16 ani. Eram ajutor de bucătar. Cred că i-am cheltuit cu fetele, iar o parte i-am dat în casă, clar, pentru că aşa era la noi, se dădeau în casă banii. Ca în orice meserie, înveţi. Toţi au mai gătit ceva pe acasă, dar ea, ca meserie, o înveţi doar într-un restaurant când începi să o faci profesionist. Primii ani în bucătarie au fost foarte grei. Curăţai cartofi, ceapă, cărai marfă, nu făceai mare lucru. Era foarte multă muncă fizică.

Lunile în care am fost plecat pe mare au fost foarte grele şi pentru mine şi pentru soţie. Am făcut un mare sacrificiu. Nu pot să spun că am sacrificat familia şi nu cred că aş fi putut să fac nimic fără ajutorul soţiei. Ea a înţeles foarte bine ce vreau, m-a ajutat, a fost în spatele meu. Şi în mare parte, ei îi datorez poziţia în care sunt astăzi. La început era greu cu comunicarea. (…) Soţia mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubeşte foarte mult”, povestea Sorin Bontea în urmă cu ceva timp, pentru adevarul.ro.

Citește și: Chefi la cuţite 2021. Cine a câştigat amuleta 3 în 1: „Suntem foarte aproape de finalul audițiilor” 

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Turbomecanica a înreigstrat în primul trimestru o scădere de 30% a cifrei de afaceri

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*