Ce se întâmplă cu pensiile speciale ale primarilor. Florin Cîţu: „Există o reformă a sistemului de pensii, aceste pensii sunt incluse acolo”

Ce se întâmplă cu pensiile speciale ale primarilor. Florin Cîţu a explicat că pensiile primarilor se vor regăsi în reforma sistemului de pensii, precizând că nu are rost să fie luate decizii în Parlament care sunt împotriva a ceea ce doresc să facă în viitor.

Ce se întâmplă cu pensiile speciale ale primarilor. Anunţul de ultimă oră al lui Florin CîţuAlte Articole

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, …

Agenţiile internaţionale de evaluare financiară au reconfirmat …Inflația va exploda în România. Anunțul sumbru făcut de BNR!

Citeşte şi Toţi românii trebuie să ştie asta. Care va fi, de fapt, noua metodă de calculare a pensiilor. Preşedintele Casei Naţionale de Pensii a făcut anunţul

Premierul interimar al României a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, ce se va întâmpla cu pensiile speciale ale primarilor, în contextul în care parlamentarii PNL au votat la fel ca cei ai PSD un raport de respingere a legii prin care acestea erau abrogate.

„Aici eu aş vrea să fim foarte pragmatici. În fosta coaliţie aveam un grup de lucru care trebuia să găsească soluţii pe sistemul de pensii. Noi vrem să trecem toate pensiile pe principiul de contributivitate. Nu are sens să avem în Parlamentul României şi asta i-am rugat pe parlamentarii PNL, tot felul de proiecte în Parlamentul României care merg împotriva a ceea ce facem noi în programul de guvernare.

Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii şi aceste pensii vor fi incluse acolo. Nu are sens să luăm decizii în Parlamentul României care merg împotriva a ceea ce vom face în viitor”,  le-a declarat Cîţu jurnaliştilor.

Citeşte şi Pensii speciale 2021. S-a stabilit un nou record. Pensia medie a magistraţilor a depăşit pragul psihologic de 20.000 de lei

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*