Cătălin Scărlătescu, ipostaze tandre cu iubita lui. Celebrul chef iubește din nou – FOTO

Cătălin Scărlătescu, ipostaze tandre cu iubita lui. Deși este extrem de discret în ceea ce privește viața lui personală, celebrul chef a rupt tăcerea și a postat o poză pe rețelele sociale în care lasă de înțeles că este cu partenera lui de viață.

Cătălin Scărlătescu, ipostaze tandre cu iubita lui. Celebrul chef, surprins în aeroport cu partenera sa: Vacanță! – FOTOAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Exerciții pentru tonifierea abdomenului după naștere. Acordă-ți …Daniela Gyorfi, mărturisiri cutremurătoare despre ultimele …

„Vacanțaaaaaaaa”, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina de Instagram, la descrierea fotografiei.

Fanii bucătarului au descoperitt că bucătarul nu pleacă singur și este însoțit de o prezență feminină. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre.

„Cine a pus mâna pe Scărlătescu?”, „A cui este mâna?”, „Te iubim pe tine, clar, iubim și mâna care face deliciul pozei!!!”, „Știi că poza asta nu e despre tine, da? Hai, detalii, te rugăm!”

„Contează a cui este mâna misterioasă?! Importantă este vacanța, și momentele minunate petrecute cu iubirea inimii în vacanță. Vacanță plină de iubire, și căldură de la natură, că în rest te descurci, nu ești mic, Chef Scărlătescu!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

 

Chiar dacă este celebru, chef Cătălin Scărlătescu a preferat mereu să-și țină viața privată de ochii presei, deoarece mereu și-a dorit ca oamenii să-l aprecieze pentru calitățile sale profesionale.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, spunea, acum ceva timp, Cătălin Scărlătescu.

”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (n.r. să se căsătorească). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot”, spunea sora juratului la Antena Stars, notează spynews.ro.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec: „L-am rugat să mai stea în viață până ne întoarcem și noi din Grecia”

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*