Cătălin Moroşanu rupe tăcerea despre divorţ. Ce mărturisiri a făcut: „M-am enervat foarte tare de data asta”

Cătălin Moroşanu rupe tăcerea despre divorţ. Luptătorul a mărturisit că totul a plecat de la faptul că petrece foarte mult timp în Bucureşti, iar soţia lui se află în Iaşi. Însă, Moroşanu spune că face naveta Iaşi-Bucureşti de foarte mulţi ani şi că nu este vorba de nicio despărţire.

Citeşte şi: Cum şi-a cucerit Cătălin Moroşanu soţia: „Țin minte că aveam 10 lei în buzunar”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Alexander Zudor, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare. …X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. Studenta …

Cătălin Moroşanu rupe tăcerea despre divorţ

Cătălin Moroșanu are o relație cu Georgiana de 19 ani, iar aceștia au fost alături unul de celălalt și la bine, dar și la greu. Cei doi au reușit să lupte pentru a forma un cuplu cât se poate de puternic, dar și să își construiască un cămin, așa că acesta a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema divorțului.

„Băi, voi sunteţi nebuni?! Nu divorţez, eu de 13 ani fac naveta Iaşi-Bucureşti. M-am enervat foarte tare de data asta, chiar în seara asta merg acasă la familia mea, să îmi văd fetiţa, soţia.

Eu tot timpul fac acest drum, pentru că nu am cum altfel. Eu toată viaţa mea am făcut naveta. M-au sunat de la multe ziare să mă întrebe ce s-a întâmplat, că m-am mutat la Bucureşti„, a declarat Moroşanu la Pro TV.

Moroşanu scoate o carte autobiografică

Sportivul

a mai dezvăluit că urmează să lanseze o carte autobiografică, proiect de care este extrem de entuziasmat şi speră să fie pe placul publicului.

„Acum scot o carte autobiografică, despre viaţa mea, despre cum am evoluat eu ca individ. Ce pot să ofer eu prin această carte este experienţa vieţii mele, prin toate greutăţile prin care am trecut. Vreau să le arăt oamenilor că, indiferent de câte uşi ţi se închid, mereu se deschide alta, de fiecare dată.

În viaţa mea nu m-am gândit că o să ajung aici. De aceea cred că Dumnezeu mi-a dat un scop şi trebuie să îl duc mai departe. Dacă eu am putut face asta, oricine poate, trebui doar să îşi dorească, să viseze şi să aibă energia pozitivă.

Toată lumea se vaită că are probleme, dar e normal, problemele sunt lucruri normale care vin în viaţa noastră, şi binele şi răul fac parte din viaţa noastră.

Mi-a fost foarte greu să spun anumite lucruri pentru cartea asta, chiar m-a sunat mama să nu scriu chiar tot în carte. Şi i-am zis că mai bine nu scriu cartea, dacă nu scriu tot. Până la urmă trebuie să ne acceptăm trecutul„, a mai declarat Cătălin Moroşanu.

Citește și…

Ce SOARTA! Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți BANI câștigă acum

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*