Cât costă cel mai scump apartament din București. Imagini impresionante cu penthouse-ul de 4.000.000 de Euro care concurează cu apartamentele de lux din centrul Parisului

Cel mai scump apartament din București a fost pus la vânzare la prețul de 4.000.000 de Euro, o valoare care concurează cu apartamentele luxoase din cartierele bogate din centrul Parisului.

Prețul celui mai scump imobil din București valorează de 40 ori suma medie oferită în cadrul programului „Prima Casă”.Alte ArticoleDiscovery, în centrul unei fuziuni gigantice, de 150 miliarde …Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani. Imaginea care a înnebunit …Miss Univers. Regina frumuseţii vine din Mexic, reprezentanta …

Apartamentul din capitala României se află în zona One Herastrau Park, recunoscută drept cea mai prosperă zonă a Bucureștiului, o zonă socială preferată a oamenilor de afaceri bogați și a vedetelor autohtone.

Imobilul de lux din inima Bucureștiului este decomandat, are 5 camere care se întind pe o suprafață impresionantă de 370 mp utili, și se află la etajul 12 dintr-un bloc de 13 nivele, construit în 2017. Apartamentul vine complet utilat și mobilat și pune la dispoziția norocosului viitor beneficiar, 4 băi, și desigur 2 garaje. Cele 3 balcoane de 62 mp au o întindere cât două apartamente de supafață medie.

Persoanele cu doar „puțin” mai multă dare de mână pot achiziționa la prețul similar de 4.250.000 de Euro, un apartament de lux, în cel mai bogat cartier din centrul Parisului. Imobilul din capitala Franței are o suprafață mai mică decât cel din „micul Paris”, oferă „doar” 217 mp și se află într-o cladire istorică din piatră de la început de secol 20.

Cererea de achiziție pentru apartamente a scăzut

În 2021 cererea de achiziție de pe piața imobiliară a scăzut considerabil ceea ce a generat majorarea prețului mediu cu 2,2%, în primul trimestru din 2021. Creșterea medie anuală de 3% s-a reflectat diferit pe cele două segmente ale pieței: prețul imobilelor existente (vechi) a înregistrat o ușoară scădere, de 0,5%, în timp ce prețul imobilelor noi s-a majorat cu 6,8%.

Potrivit statisticilor s-a înregistrat o  scădere a cererii în toate cele șase orașe mari ale țării, în medie cu 4%, iar singura excepție este București, unde cererea a crescut în plan local cu 5% .

„Această scădere a interesului pentru achiziții în primul trimestru din 2021 a produs efecte vizibile pe piața vânzărilor de locuințe: creșterea cu 11% a ofertei existente (vechi) la vânzare, până la aproximativ 15.800 de oferte, respectiv creșterea perioadei de vânzare și a marjelor de negociere pentru apartamente în patru din cele șase orașe mari” a declarat Dorel Niță, Head of Data Research la Imobiliare.ro pentru Hotnews.

 

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

ATP Group: Capacitatea de producție actuală pentru e-UpCity este limitată la 120-140 unități pe an

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*