Carmen Tănase, despre Flavia Groşan: „Mi-a dat un tratament şi în trei zile eram pe picioare”

Carmen Tănase, despre Flavia Groşan. Actriţa a vorbit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3.

„Eu nu mă mir de absolut nimic pentru că, de un an de zile trăim între o distopie perfecte, după toate regulile unei distopii.Alte ArticoleCosti Ioniţă este vegetarian de 9 ani. Motivul pentru care …Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca, după ce fiica ei …Vica Blochina, mesaj pe Instagram după accident: „Niciodată …

Eram convinsă că lucrurile nu se vor opri acolo. Adică nu avea cum în momentele astea pe care le trăim noi să se termine totul cu aplauze și cu lacrimi de bucurie în fața Colegilor Medicilor știam ce va urma. De altminteri în clipa în care articolul acela a apărut despre doamna doctor eu am simțit un ghem în stomac pentru că știam ce va urma.

 Nu o cunosc personal pe doamna doctor, dar doamna doctor m-a ajutat într-un moment în care eram puțin derutată. A răspuns extraordinar apelului meu pe Facebook, pentru că nu aveam numărul de telefon. O urmăream, îmi plăcea modul de a gândi, modul de a scrie, pozitivismul și atunci când am avut nevoie am spus dânsa este medicul la care voi apela.

În 10 minute mi-a dat numărul de telefon pe messenger, unde trăim cu toții această viață paralelă, şi am vorbit cu dânsa la telefon.

Mi-a dat un tratament, după ce am explicat despre ce este vorba și în trei zile eram pe picioare.

Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit un medic excepțional care pe lângă știință are empatie bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare„, a spus Carnem Tănase.

Citeşte şi: EXCLUSIV Flavia Groşan nu s-a vaccinat anti-covid: „Când o să fie obligatoriu, o sa mă vaccinez. Eu nu m-am mascat, mie nu-mi e frică de COVID”

Carmen Tănase, despre Flavia Groşan

„În clipa în care cineva vorbește despre un tratament ca o poveste cu personaje este luat în tărbacă. Eu cred că este un semn de sensibilitate.

Eu sunt artist și probabil că eu văd lucrurile astea altfel decât le văd niște oameni de știință reci care le știu pe toate. Pentru că sunt deja exasperată de tot ceea ce se întâmplă, nu mai am răbdare, fac parte dintre o categorie profesională care este în clipa aceasta  inexistentă, nu mai există pentru nimeni, nu mai interesează pe nimeni.

 Aș vrea să rog toți acești specialiști, comandanți, experți, militari, sociologi și așa mai departe care văd că se pricep la toate, să ne mai lase în pace pe noi ăștia desculți, cu punga mână, știrbi, amărâți, vai de capul nostru, pentru că pandemia asta este diferită pentru cel care se poate aduce în Maldive şi diferit pentru cel care nu mai are ce să pună pe masă.

Să nu vorbim despre toți oamenii la fel, pentru că nu suntem la fel și trebuie să fim tratați diferit atât medical cât și moral nu după protocoale„, a mai spus Carmen Tănase la Antena 3.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*