Carmen Şerban vrea să se mute din România: „Îmi cumpăr locuinţă la Londra”

Carmen Şerban vrea să se mute din România. Totodată, Carmen Șerban a ținut să precizeze că mutarea ei din țară nu înseamnă renegarea faptului că este româncă, ci își dorește să înceapă o nouă viață departe de România.

Artista nu va renunța să cânte la evenimentele private ale românilor, astfel că își va plăti în continuare taxele, dacă va fi solicitată să cânte în România.Alte ArticoleTania Budi a căzut în cap, de pe cal „A luat-o la galop, …Postul Paştelui 2021. Pot fi consumate fructe de mare în post?Dana Budeanu îl face praf pe Cîţu, după ce acesta l-a demis …

Citeşte şi: Carmen Şerban are un nou iubit: „Când am chef să stau singură, îl trimit acasă”

Carmen Şerban vrea să se mute din România

„Vreau să-mi vând o locuință din Pipera. Am vrut să locuiesc acolo, dar eu mai am locuință în București și mai am și o casă la Timișoara. Am zis să vând aici în Pipera și să îmi cumpăr la Londra. Eu de curând am primit rezidență în Londra.

Vreau să-mi mut partea fiscală total acolo. Nu înseamnă că-mi reneg România, o să-mi plătesc taxele în continuare în Romania, dar doar strict. O să-mi plătesc taxele în România doar din respect pentru că e țara în care m-am născut pentru salariul minim pe economie, însă tot ce voi factura pentru evenimentele artistice le voi factura în Anglia. E totul absolut legal”, a spus artista la Antena Stars.

Carmen Şerban şi-a pierdut tatăl

Carmen Șerban și-a pierdut tatăl, după o lungă suferință a bărbatului, dar nu uită de el nici măcar o zi. Un omagiu avea să-i aducă interpreta de muzică de petrecere celui pe care l-ar vrea înapoi. A vorbit și despre coronavirus și despre cei care nu au credință și bun simț.

”Tatăl meu a plecat din această lume! Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată! Totodată, cu apariția acest virus, mulți dintre cei speriați și dezinformați, au arătat că pot umple frigiderele altora, fără ca să plătească!

Plata o vor face oricum, dar în timp! Multă ură, multă sălbăticie, mulți nesimțiți și dezumanizați, puțină Credință, iar iubirea pentru semenii noștrii este aproape inexistentă. Să ne dea Dumnezeu fiecăruia, după cum ne este sufletul! Urez sănătate, fiecărui om de pe planetă, atât cât dă Dumnezeu fiecăruia în parte! Să fim calmi și optimiști!”, a fost mesajul emoționant transmis de Carmen Șerban.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*