Cântăreţul Patrick Juvet a murit la 70 de ani. Era faimos în anii ’70 pentru hitul său disco ”Ou sont les femmes?”

Cântăreţul Patrick Juvet a murit la 70 de ani. Trupul neînsufleţit al artistului a fost găsit într-un apartament din Barcelona, iar cauza morţii nu au fost încă stabilită.

„Va urma o autopsie; vorbisem la telefon în urmă cu trei zile, mi s-a părut (că era) bine. Patrick avea încă multe planuri, inclusiv un nou album, în calitate de compozitor„, a precizat agentul său.Alte ArticoleCe se întâmplă dacă eşti născut înainte de 1989. Cercetătorii …Dana Budeanu, despre proteste: „Oamenii nu mai pot. Nu …„M-am vaccinat împotriva Covid”. Facebook lansează …

Citeşte şi: Cântăreţul de reggae Bunny Wailer, membru fondator al formaţiei The Wailers, a murit

Juvet locuia la Paris, dar călătorea ocazional la Barcelona sau în Elveţia.

„Ou sont les femmes?„, un veritabil succes, a apărut pe albumul „Paris by Night” din 1977, rezultatul colaborării dintre Juvet (compozitor şi interpret) şi Jean-Michel Jarre (textier).

Cântăreţul Patrick Juvet a murit la 70 de ani

„Cariera lui Juvet a cunoscut suişuri şi coborâşuri, vremuri bune şi altele mai puţin bune„, a rezumat Yann Ydoux, care l-a cunoscut pe artist în urmă cu 22 de ani.

Ultimele apariţii ale lui Juvet pe scenă datează din turneul „Âge tendre et tęte de bois” din anii 2000, ce a reunit mai multe vedete care şi-au început carierele în anii ’60 şi ’70.

„Patrick era un personaj mai profund şi mai bogat decât s-ar fi putut crede. Este o mare pierdere„, a declarat pentru AFP Jean-Michel Jarre, care a lucrat cu el la două dintre albumele sale, potrivit Agerpres.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*