Cabral, dezvăluiri despre afecțiunea rară de care suferă. Fiica sa a moștenit-o și ea: „E vorba de o…

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi din țară. Este mereu cu zâmbetul pe buze, optimist și plin de viață, cu un umor inconfundabil, dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz în viața lui. Dacă analizăm din punct de vedere al sănătății, vom realiza că se confruntă cu o afecțiune rară, care îi dă bătăi de cap.

Cabral suferă de o afecțiune rară

Vedeta de la ProTV a vorbit recent despre o problemă de sănătate pe care o are, despre care nimeni nu știa prea multe. Celebrul prezentator TV mărturisește că se luptă cu ea încă de când era un copil, dar a reușit să o țină sub control după ce a mers la medic și a primit indicații în acest sens.

Vezi și:  Culiță Sterp a fost părăsit. Durere imensă în familia sa. Șoc total. Nu s-ar fi gândit nimeni. Păreau fericiți

Soțul Andreei Ibacka le-a dezvăluit celor de acasă că suferă de “sindromul picioarelor neliniștite”, o afecțiune rar întâlnită, care se manifestă în multiple feluri. Se pare că în copilărie, Cabral a avut mult de suferit din cauza acestei afecțiuni, dar în timp s-a obișnuit cu ideea.

Are mai mereu stări de neliniște, simte căldură sau frig în talpa picioarelor și nu își găsește deloc liniștea. Cel mai inconfortabil este atunci când îi amorțesc picioarele și efectiv nu are stare. Este norococ, totuși, că nu se confruntă și cu înțepături sau dureri, unele dintre cele mai grave simptome.

“Trăiesc cu el de când încă eram copil şi din cauza lui am fost certat nu de puţine ori. Sindromul picioarelor neliniştite. Cum se manifestă? În mai multe feluri. E vorba de o… nelinişte pe care o au propriile picioare. Efectiv nu găseşti confortul decât dacă tot frichineşti labele picioarelor, le freci ba între ele, ba de pat, ba de aşternuturi.’, a povestit Cabral pe rețelele de socializare.

Namiko a moștenit boala tatălui

Cabral spune că mama sa a fost cea care a descoperit că ar fi o problemă cu el. Era mai mereu agitat, mai ales atunci când încerca să îl pună la culcare și acesta devenea foarte activ. Atunci, femeia a decis să îl ducă la medic, unde a aflat de acest diagnostic pentru care nu există o rezolvare.

Vezi și:  Ce face Carmen Trandafir de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Potrivit declarațiilor vedetei, fiica lui, Namiko, îl moștenește și la acest capitol. La fel cum proceda și el când era mic, la fel și Namiko devine agitată înainte de a adormi. Și-a dat singur seama că și cea mică suferă de această boală, având exact aceleași reacții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *