Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Anunțul făcut la Antena Stars: ”Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”

Este informația momentului în lumea showbiz-ului românesc! Dacă acum câteva săptămâni au mărturisit că divorțează și că fiecare va merge pe drumul său, iată că astăzi s-au împăcat. Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, căci despre ei este vorba, au decis să mai dea o șansă căsniciei lor.

În urmă cu puțin timp, Brigitte Sfăt a postat pe contul său personal de Instagram mai multe fotografii de la nunta cu Florin Pastramă, lucru care i-a luat prin surprindere pe internauți. Bruneta a postat imagini și cu familia afaceristului.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat


Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de Florin Pastramă, în urmă cu ceva timp, după trei ani de căsnicie. Pe atunci, bruneta a mărturisit că partenerul ei de viață a fost violent cu ea și că nu poate accepta astfel de greșeli.

Vezi și:  Doliu în fotbalul românesc. Un important jucător al anilor 2000 a murit la doar 52 de ani

De data aceasta, se pare că Brigitte Pastramă a trecut peste momentele mai puțin plăcute din căsnicia cu Florin Pastramă și au decis să mai dea o șansă căsniciei lor, potrivit informațiilor Antena Stars.

Deocamdată, afaceristul nu a făcut niciun fel de declarație despre marea împăcare, spre deosebire de soția lui, Brigitte Sfăt. Bruneta a făcut furori pe rețelele de socializare cu ultimele sale postări, la care fanii nu s-au așteptat.

Ce spune bruneta despre familia lui Florin Pastramă

Soția afaceristului a transmis un mesaj emoționant pentru soacra ei, pentru mama lui Florin Pastramă. Brigitte Sfăt a mărturisit că își iubește soacra și că nu dorește ca între ele să fie o situație tensionată.

”Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Asta nu a fost tot, căci Brigitte Sfăt a transmis un mesaj și pentru cumnatul ei, pentru fratele lui Florin Pastramă. A subliniat faptul că îl consideră fratele ei, deoarece i-a fost alături în cele mai grele momente.

”El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris bruneta pe Instagram.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu procesul de divorț și cum va evolua căsnicia celor doi îndrăgostiți.

Vezi și:  Cine este bărbatul cu care Cristina Bâtlan s-a logodit în secret. „A fost foarte emoționant”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *