Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple. Fotbalul ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro Pentru prima selecție mergem în prima ligă din Suedia la disputa dintre Varbergs și Norrkoping. După primele 6 runde echipa gazdă se află pe 15 cu un total de doar 4 puncte, în timp ce adversara sa ocupă locul al doilea cu 11 puncte. Diferența de valoare este evidentă și pariem „acoperit” pe x2.

Tot din Suedia vine si al doilea meci, Elfsborg – Halmstadt. Echipa gazdă a încheiat sezonul trecut pe locul al 2-lea, în timp ce formația oaspete este nou promovată. Startul de sezon ne indică faptul că Elfsborg are prima șansă la victorie, Halmstadt adunând doar 5 puncte în primele 6 etape. Pariem pe 1x.

Închidem cota 2 cu duelul dintre Barnsley și Swansea. Se joacă în prima manșă a semifinalelor din cadrul playoff-ului pentru promovare în Premier League. Sunt două echipe nu foarte spectaculoase și ținând cont și de miza partidei, ne așteptăm la o primă repriză „închisă”. Pariem pe cel mult o schimbare a tabelei de marcaj în primele 45 de minute.Alte ArticoleJO de la Tokyo, în pericol. Peste 80% dintre japonezi se opun …Tragedie! Fratele tatălui lui Helmut Duckadam s-a spânzurat! …Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA. Ascensiuni importante …

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 17 mai

19:30, Varbergs – Norrkoping, X2, cota 1.28

19:30, Elfsborg – Halmstad, 1X, cota 1.1.22

22:15, Barnsley – Swansea, sub 1.5 goluri în prima repriză, cota 1.30

COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

392 cazuri noi, 49 în Bucureşti. 48 morţi în 24 de ore, 753 pacienţi la ATI – criza Coronavirus 17.05.2021

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*