Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem cota 2 cu partida de tenis dintre Davidovich Fokina și Ilya Ivashka. Se joacă pe zgură, în cadrul turneului masculin de la Marbella. Sportivului iberic ii place să joace pe această suprafață și este și tenismenul mai valoros. În aceste condiții pariem pe victoria obținută de Davidovich Fokina.Alte ArticoleCătălina Ponor rupe tăcerea după trei ani de la retragerea …Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Sumă uriaşă …Roland Garros 2021 va fi amânat o săptămână

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către liga a 2-a din Germania dintre Hannover și Wurzburger. De remarcat este faptul că formația oaspete se află pe ultima poziție în clasament și a suferit 12 înfrângeri în 13 deplasări. Așadar, pariem pe „1 cu handicap 0” și în cazul unei remize, selecția noastră va primi cota 1.

Închidem cota 2 cu partida din manșa tur a sferturilor de finală din Liga Europa, Ajax – AS Roma. „Lăncierii” sunt neînvinși în ultimele 24 de meciuri oficiale, perioadă în care au înregistrat 21 de victorii și 3 remize. Mizăm pe un nou meci bun făcut de Ajax și pariem 1x.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 8 aprilie

13:00, (tenis) Davidovich Fokina – Ilya Ivashka, 1, cota 1.25

19:30, Hannover – Wurzburger, 1 cu handicap 0, cota 1.25

22:00, Ajax – AS Roma, 1x, cota 1.30

COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*