Biletul zilei pariuri1x2.ro: Armenia – România în prim-plan | Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem cota 2 cu disputa dintre Maria Sakkari și Naomi Osaka din cadrul turneului feminin de tenis de la Miami. Sportiva niponă care ocupă poziția a doua în clasamentul WTA se află într-o formă impresionantă, 10 victorii consecutive cu doar un singur set pierdut. În aceste condiții, pariem simplu pe succesul obținut de Naomi Osaka.

Biletul zilei pariuri1x2.roAlte ArticoleFotbalistul cu 22 de meciuri la naţională care se află în …România U21 – Germania U21 0-0. „Tricolorii”, …Rică Răducanu, mărturisire cutremurătoare după ce s-a vindecat …

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru a doua selecție mergem la partida dintre Armenia și România din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială. Naționala lui Rădoi are prima șansă la victorie în disputa de la Yerevan în fața unei adversare inferioară valoric. Evidențiem faptul ca România s-a impus în ultimele 4 confruntări directe, golaverajul total fiind 11-0. Așadar, pariem pe „2 cu handicap 0” și în cazul în care meciul se va încheia la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

România U21 – Germania U21 0-0. „Tricolorii”, eliminaţi fără înfrângere de la Euro 2021

Închidem cota 2 cu o altă partidă din competiția feminină de tenis de la Miami și ne îndreptăm atenția către disputa dintre Bianca Andreescu și Sara Sorribes Tormo. Sportiva din Canada aflată pe locul al 9-lea în ierahia mondiala feminină are clar prima șansă la victorie și fără să ne complicăm, pariem pe minim un set câștigat de Bianca Andreescu.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 31 martie

20:00, (tenis) Sakkari – Osaka, 2, cota 1.30

18:30, Armenia – România, 2 cu handicap 0, cota 1.35

02:00, (tenis) Andreescu – Sorribes Tormo, Andreescu minim 1 set, cota 1.15

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Rică Răducanu, mărturisire cutremurătoare după ce s-a vindecat de Covid-19. Soţia sa a stat o lună în spital!

 

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*