Bilanţ coronavirus 19 martie. RECORD de pacienţi internaţi la ATI. Ilfov trece de incidenţă 6, creştere şi la Bucureşti

Bilanţ coronavirus 19 martie. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat noile date privind răspândirea COVID-19 în România.

Citeşte şi: Când se va vedea efectul vaccinurilor. Răzvan Cherecheş, expert în sănătate publică: Vaccinurile nu ne protejeaza de acest valAlte ArticoleCând se va vedea efectul vaccinurilor. Răzvan Cherecheş, expert …Dr Vlad Ciurea, despre recuperarea după vaccinarea anti-COVID: …Expert în date strategice, avertisment sumbru pentru români: …

Bilanţ coronavirus 19 martie.

Citeşte şi: Protest cu tigăi şi oale în faţa Prefecturii din Timişoara. Reprezentanţi ai HoReCa cer să nu fie prelungită carantina în Timişoara

 

Expert în date strategice, avertisment sumbru pentru români: Putem ajunge la 28.000 de cazuri pe zi, iar la finalul lunii aprilie la 170.000

Mihai Pascadi, expert în date strategice, avertizează că dacă ritmul de infectări se menţine la fel, în curând am putea înregistra aproape 30.000 de noi cazuri într-o singură zi, iar la finalul lunii aprilie să avem deja 170.000 de cazuri.

”De trei zile încoace, creștem cu câte o treime din numărul de cazuri active. Deci avem nu chiar o treime, dar 30%  creștere de cazuri active azi, față de acum 7 zile. Deci asta indică deja o creștere semnificativă. Undeva la sfârșitul lunii am putea să ajungem la 100.000 de cazuri și ulterior să avem o creștere foarte accentuată, până spre jumătatea lunii aprilie.

Dacă luăm măsuri suplimentare, sigur că această creștere va fi mai puțin accentuată. Putem avea deja 170.000 de cazuri la sfârșitul lunii, presupunând de data aceasta altceva, și anume că actuala scădere a distanțării sociale va continua în același ritm. Deci situația s-ar degrada. Cu toții sperăm și așteptăm măsurile care vor contracara.

Am putea avea cifre de 28.000 de cazuri noi pe zi”, a spus Mihai Pascadi la Antena 3. 

Citeşte şi Femeie de 30 de ani din Oradea, moartă de coronavirus. Secţiile ATI, ocupate în mare parte de tineri

 

Bilanţ coronavirus 19 martie. Şedință la Prefectura Capitalei. Comitetul de Urgenţă discută despre noi măsuri în Bucureşti în contextul creşterii numărului de cazuri COVID-19

Şedință de urgenţă la Prefectura Capitalei. Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență discută despre posibile noi restricţii în Bucureşti în contextul creşterii numărului de cazuri COVID-19, respectiv a incidenţei. Potrivit unor surse, se discută inclusiv despre posibilitatea carantinării Bucureştiului.

Conform ultimei raportări a Grupului pentru Comunicare Strategică, în Bucureşti incidenţa COVID-19, calculată pentru ultimele 14 zile, a ajuns la 4.57. Joi, numărul cazuri lor noi COVID-19 în Bucureşti era de peste 1000.

Şi în jurul Capitalei situaţia epidemiologică este îngrijorătoare. Deja opt localităţi din judeţul Ilfov sunt în carantină. Este vorba despre comuna Berceni (9.59), Brănești (6.69), Bragadiru (8.54), Chiajna (8.10), Cornetu (6.44), Dobroești (7.30), Otopeni (6.98), Popești-Leordeni (7.40).

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*