Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre nopţile petrecute alături de Gabi Bădălău. Ce mesaj a postat vedeta

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri intime despre nopţile petrecute alături de Gabi Bădălău. Vedeta a vorbit, într-un mod mai indirect, despre nopțile în care aceștia dorm împreună și despre încrederea pe care o are în partenerul său de viață.

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri intime despre nopţile petrecute alături de Gabi BădălăuAlte ArticolePărintele Francisc Doboș, categoric: „Nu fiți șoșolani …Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor. Ce …Simona Gherghe trece prin momente dificile cu fetița ei. „Situația …

Bianca Drăgușanu a postat un mesaj cu subînţeles pe contul ei de Instagram. „Persoana alături de care dormi noapte de noapte ar trebui să fie persoana în care ai cea mai mare încredere”. Se pare că motivele pentru care Bianca Drăgușanu îl iubește pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu sunt unele pe care doar o femeie matură le poate aprecia la un bărbat. Astfel, diva îi mulțumește lui Gabi Bădălău pentru că a fost lângă ea în cele mai grele momente și tot a iubit-o, că știe mereu să o înveselească și că are încredere în el cu privire la orice lucru, dar mai ales și cel mai important, pentru că este mereu acolo atunci când are nevoie de el.

Bianca Drăguşanu, despre cel mai mare regret: „L-am iubit mai mult decât mă iubeam pe mine”

„Mă înțeleg foarte bine cu mama lui Gabi, cu familia lui, ne-am văzut de câteva ori. Am fost la el acasă, totul decurge normal, așa cum era de așteptat. Îi respect foarte mult, mai ales pentru educația dată fiului lor, știe să respecte femeile”, s-ar fi confesat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău. Cei doi au o relaţie tumultoasă, însă blondina a mărturisit că îi place „treaba asta cu du-te vino”. “Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare. Eu aș vrea să evit subiectul pentru că viața este imprevizibilă. Când o să știu cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața mea, o să spun. Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus Bianca Drăgușanu

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*