Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. S-a căsătorit cu Gabi Bădălău? „Atunci când primesc răspunsul de la soţul meu!”

Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. În videoclip este notat un mesaj amuzant, iar afacerista l-a etichetat pe iubitul ei alături de care trăiește o poveste de dragoste intensă.

Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. S-a căsătorit cu Gabi Bădălău: „Atunci când primesc răspunsul de la soţul meu!”Alte ArticoleGhinion pentru Adi Sînă și Anca Serea! Artistul este îngropat …EXCLUSIV Dan Puric: În fiecare zi ni se relatează cifre de …Carmen Tănase, despre Flavia Groşan: „Mi-a dat un tratament …

Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu iubitul ei miercuri seraă seară. La o oră distanță după ce a dat vestea că petrec timp de calitate împreună, vedeta a distribuit pe Instagram Stories un clip care face senzaţie pe toate reţelele de socializare.

Un videoclip amuzant în care o femeie pune într-o tigaie trei bucăți de hârtie pe care sunt notate tot atâtea idei a fost postată iniția de Deea Neagu, o utilizatoare TikTok. Și, după cum puteți observa, pe imagini este trecut următoarea mărturisire: “Atunci când primesc răspuns de la soțul meu… «Ce fac astăzi de mâncare?»”. Înainte să îl încarce pe contul ei, Bianca Drăgușanu l-a etichetat pe Gabi Bădălău, iar acest gest i-a făcut pe unii dintre fanii lor să presupună că s-ar fi căsătorit în secret.

Gabi Bădălău a făcut declaraţii surprinzătoare de Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor lui şi femeia cu care se află în proces de divorţ. Bărbatul a mărturisit că artista a fost singura femeie pe care a iubit-o şi o va iubi toată viaţa.

Omul de afaceri ar fi vorbit de curând, la telefon, cu o prietenă comună cu Claudia Pătrăşcanu, care i-ar fi reproșat că i-a permis Biancăi Drăgușanu să o vorbească urât pe mama copiilor lui.

Bădălău i-ar fi răspuns: „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) am iubit-o și o s-o iubesc toată viața„. Mai mult decât atât, milionarul a precizat că artista este iubirea vieții lui și că doar pe ea o iubește.

„Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, i-ar fi spus Gabi Bădălău apropiatei Claudiei Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2016, iar acum câteva luni, cântăreața a anunțat pe contul său de Facebook că se desparte de omul de afaceri. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre nopţile petrecute alături de Gabi Bădălău. Ce mesaj a postat vedeta 

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*