Autoutilitara care transporta vaccinuri anti-COVID spre Iaşi s-a tamponat cu o maşină a Jandarmeriei, parte din convoi

Autoutilitara implicată în accident mergea de la Bucureşti către Iaşi şi era însoţită de vehicule ale Poliţiei, MApN şi Jandarmeriei.

Potrivit martorilor, maşina Poliţiei care era antemergător a încercat să depăşească un autoturism condus de o femeie care s-ar fi speriat şi ar fi frânat brusc, maşina MApN a frânat, la fel şi autoutilitara care transporta vaccinuri, iar autospeciala Jandarmeriei a intrat în duba care transporta vaccinuri.Alte ArticoleValeriu Gheorghiţă anunţă ce vaccin este mai eficient împotriva …Cutremur cu magnitudine 4. S-a simţit pe aeroportVarianta mutantă din Japonia, rezistentă la vaccinuri, a fost …

Autoutilitara transporta vaccinurile pentru întreaga regiune a Iaşiului

În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale minore. Maşina Jandarmeriei s-a ales cu bara de protecţie fisurată, iar duba care transporta vaccinuri cu o uşă îndoită. Încărcătura nu a avut de suferit astfel că restul convoiului şi-a continuat drumul către Iaşi, iar maşinile şi-au continuat traseul.

Autoutilitara transporta vaccinuri anti-COVID spre Iaşi, de unde urmează să fie redistribuite în regiune.

„Astăzi, în timpul unei misiuni de asigurare a protecţiei unui transport de vaccinuri pe ruta Bucureşti-Iaşi, în localitatea Poşta Călnău, autoutilitara încărcată cu doze vaccin a fost tamponată din spate de autoutilitara Jandarmeriei, pe fondul frânării bruste a unui alt autovehicul în faţa coloanei. Ambele autovehicule au pagube materiale minore. Nu au fost persoane rănite. Autoutilitara cu vaccinuri şi-a reluat cursa spre Iaşi, încărcatura nu a fost afectată”, a transmis Jandarmeria Buzău, conform News.ro.

Citeşte şi: Familia unui decedat face acuzaţii grave la adresa conducerii Spitalului din Galaţi: A murit de coronavirus, deși ajunsese la spital fără COVID. L-au legat cu sfoară, i-au luat telefonul!

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*