Atac armat la o clădire de birouri din SUA. Printre victime este şi un copil

Atac armat în SUA. Suspectul şi o altă persoană au fost răniţi şi spitalizaţi, a precizat poliţia, care a adăugat că nu mai există nicio ameninţare publică.

Poliţia a transmis că a ajuns la faţa locului la ora locală 17:30, când atacul era în desfăşurare. Un poliţist a fost implicat în incident, fără să fie rănit, dar nu au fost date mai multe detalii.Alte ArticoleGrecia redeschide ţara, în ciuda cifelor alarmante. De luni …Zeci de cazuri rare de coagulare a sângelui apărute după vaccin, …Carantină TOTALĂ în Franţa: Școlile vor fi închise, iar …

Orange County, cu aproximativ 140.000 de locuitori, se află la 50 de kilometri de Los Angeles.

Guvernatorul Gavin Newsom a descris evenimentul ca „îngrozitor şi sfâşietor”, conform News.ro.

Atac armat cu 4 victime, între care şi un copil

Katie Porters, reprezentant al statului în Congres, a spus că împreună cu echipa ei monitorizează situaţia.

Este al treilea atac armat din SUA în decurs de două săptămâni. La Atlanta au fost ucise opt persoane în urma unui atac la mai multe saloane spa, printre care șase femei de origine asiatică, în vreme ce atacul de la un supermarket din Boulder, Colorado, s-a soldat cu 10 morți.

Atacatorul a fost transportat la spital, însă nu au fost oferite informații despre starea lui sau a victimei rănite. Poliția a mai precizat că situația este sub control și nu mai există niciun pericol public.

Citeşte şi: Carantină TOTALĂ în Franţa: Școlile vor fi închise, iar circulația pe timpul nopții va fi interzisă! Anunţul făcut de Macron

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*