Atac armat în faţa unui spital la Paris. Un mort şi un rănit; autorul a reuşit să fugă

Atac armat în faţa unui spital la Paris. Un bărbat şi o femeie au fost împuşcaţi în faţa Spitalului Henri Dunant, pe Michel-Ange, în arondismentul al XVI-lea, la Paris, iar autorul atacului a fugit. Victimele atacului au fost preluate de către personalul spitalului. Una dintre cel două victime a decedat.

Atac armat în faţa unui spital la ParisAlte ArticoleAlertă la graniţa de est a României. Războiul din Ucraina …Cum va arăta lumea în 2040. Cinci scenarii ale analiştilor …Nava Ever Given nu va fi repusă pe linia de plutire, până …

Victimele sunt un bărbat și o femeie. Potrivit primelor informații, acestea au primit îngrijiri medicale la scurt timp după atac, dar una a decedat, scrie Le Parisien. Atacatorul a fugit apoi pe o motocicletă. Până acum, nu se ştie nimic despre motivul atacului. Ținta ar fi fost femeia care era de pază la spital, și care acum este la urgențe, dar un trecător, bărbat, a dorit să intnervină, și a fost atins și el de gloanțe, iar acum a murit. Canalul de televiziune BFM a relatat că persoana ucisă este un bărbat. Femeia rănită lucra pentru spital ca agent de pază. Spitalul este în acelaşi timp şi un centru de vaccinare împotriva COVID-19.

Atentat terorist. Cel puţin zece morţi după ce un atacator sinucigaş a detonat bomba în piaţă

Pe 3 ianuarie 2021, cel puţin trei persoane au fost rănite prin înjunghiere înainte ca atacatorul să fie împuşcat mortal de agenţi de poliţie. Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi la faţa locului, unde este aşteptat şi Laurent Nunez, secretar de stat în Ministerul francez de Interne. Unul dintre răniţi a murit ulterior la spital!

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*