Așa arată femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu și le-a tăiat timp de 28 de ani și au ajuns să măsoare peste 700 cm

O femeie care nu și-a mai tăiat unghiile de 28 de ani a intrat în Cartea Recordurilor. Ayanna Williams are cele mai lungi unghii din lume, ajungând să măsoare 733.55 cm.

Ayanna și-a doborât propriul record, pe care l-a stabilit inițial în 2017, iar acum a decis să le taie, cu ajutorul unui doctor dermatolog. Procesul s-a petrecut cu ajutorul unui dispozitiv electric. Femeia a mărturisit că le va lăsa să crească din nou.Alte ArticolePrinţul Harry şi Meghan trăiesc periculos în America. Poliţia …Şocant! Ce fac acum reprezentanţii României la Eurovision …5 motive pentru a-ți achiziționa un congelator

Procesul a avut loc cu ajutorul unui dispozitiv electric, insa femeia a recunoscut ca le va lasa sa creasca din nou, anunta Daily Star.

În 2017, spre exemplu, unghiile ei erau de 576.4 cm și avea nevoie de două sticle de ojă și 20 de ore ca să le facă.

Motivul care a determinat-o pe Ayanna să-și taie unghiile a fost faptul că voia o „viață nouă” și a vrut să poată desfășura mai multe activități de care îi era dor. „Mi-am crescut unghiile timp de zeci de ani. Acum sunt pregătită să am o nouă viață. Știu că îmi va fi dor de ele, dar e doar o chestiune de timp până le voi avea din nou. Acum e timpul să le spun rămas bun”.

„Trebuie să fiu foarte atentă orice mișcare fac. Deja mă pregătesc pentru noile schimbări care mă așteaptă. Trebuie să am grijă să nu mă rănesc cu unghiile sau să le rup. Acum sunt entuziasmată că trebuie să le tai pentru că vreau să am parte de un nou început. Cu sau fără unghiile mele lungi, tot voi fi regină. Nu unghiile mă fac pe mine, ci eu pe ele”, a spus ea, potrivit Mirror.

Înainte să și le taie, femeia era nevoită să consume în jur de trei sau patru sticuțe de ojă de fiecare dată când voia să și le facă.

Citiți și Beneficiile merisoarelor. Tot ce trebuie sa stii despre ele. Beneficiile murelor pentru digestie, oase si imunitate

Citiți și Este sanatos sa bei apa in timp ce mananci? Afla ce spun specialistii

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*