ARMENIA ROMANIA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X (ora 19:00) în preliminariile CM 2022. Cinci schimbări în primul 11 al lui Mirel Rădoi

ARMENIA ROMANIA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X. La meciul Armenia – România, în tribunele stadionului din Erevan vor fi 4.300 de fani armeni. Numărul acestora reprezintă 30 la sută din capacitatea arenei.

ARMENIA ROMANIA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO XAlte ArticoleȘtefan Răzvan Bichir este noul comandant al CSA Steaua. Fostul …Fotbalistul cu 22 de meciuri la naţională care se află în …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Armenia – România în prim-plan …

După victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2, și eșecul cu Germania, scor 0-1, România întâlneşte Armenia, care are punctaj maxim după ce a trecut de Liechtenstein (1-0) și Islanda (2-0). În istoria celor patru confruntări directe, România nu a pierdut niciodată cu Armenia, având trei victorii și un meci egal, cu un golaveraj de 10-1.

Tot miercuri, în Grupa J se mai joacă meciurile Germania – Macedonia de Nord şi Lichenmstein – islanda, ambele de la ora 21:45.

Clasament

ARMENIA ROMANIA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X. Rădoi, ofensiv!

„Încercăm să jucăm ofensiv în continuare, e posibil ca timpul să fie mai îndelungat, dar cred că avem jucători capabili să asigure acest progres. Selecționerul lor a început să antreneze când eu m-am născut. Ei încearcă să aibă posesie, dar când simt pressing-ul încearcă să joace direct pe cei doi atacanți. Distanțele între compartimente sunt mici la ei, e o echipă agresivă. Din păcate, este o echipă cum nu ne prea convine nouă, e agresivă, bătăioasă, rupe jocul foarte des. E o echipă cu medie de vârstă 28-29 de ani. La cum am văzut aceste partide, e o echipă agresivă, mult mai agresivă fără Mkhitaryan. Ca organizare defensivă, seama cu echipa Irlandei de Nord, dar Armenia nu are forța jucătorilor irlandezi. Dacă nu vom face pressing, Armenia are capacitatea de a schimba direcțiile pentru a încerca să ne destabilizeze”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare meciului ARMENIA – ROMANIA.

Armenia – România, echipele probabile

Armenia: Iurcenko – Hambardzumian, Haroian, Voskanian, Hovhannisian – Barseghian, Udo, A. Grigorian, Bairamian – Adamian, Karapetian. Rezerve: Aivazov, Beglarian, Calisir, S. Grigorian, Kociarian, Babaian, Miranian, Hakobian, Muradian, Șaghoian, Briasco, Biciakcian. Antrenor: Joaquin Caparros.

România: Fl. Niță – Mogoș, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca – R. Marin, Al. Crețu – Man, Stanciu, Mihăilă – Pușcaș. Rezerve: Lazar, I. Radu, Ov. Popescu, Burcă, Bancu, Camora, Bicfalvi, Maxim, Cicâldău, I. Hagi, Fl. Tănase, Keșeru. Selecționer: Mirel Rădoi.

„Frați de cruce, frați de sabie”

Organizatorii meciului din Armenia au propus la ședința tehnică amplasarea în tribunele stadionului a unei pânze imense pe care să apară stemele celor două țări, Armenia și România, și mesajul care scoate în evidență elementele comune ale stemelor: „Frați de cruce, frați de sabie”. FRF și UEFA nu s-au opus, iar reprezentanții români au anunțat astăzi, pe pagina de facebook a echipei naționale: „Banner emoţionant al fanilor armeni acceptat de FRF și UEFA la ședința tehnică pentru meciul de diseară”.

Avertismentul lui Mihai Stoichiţă

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a făcut și el deplasarea în Armenia alături de echipa națională și a oferit informații pozitive în privința jucătorilor lui Mirel Rădoi, dar a tras un semnal de alarmă privind adversarul de mâine, menționând că nu se așteaptă la un scor fluviu, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 3 ani, când România s-a impus cu 5-0, avându-l pe bancă pe Christoph Daum. „Nu avem nicio accidentare, totul a fost bine la antrenamentul oficial. E un interes enorm pentru meciul ăsta în Armenia. Toata lumea vreasă meargă la stadion, au fost stimulați de cele două victorii. Nu mă aștept să văd iar o victorie cu 5-0, atunci am avut și șansă. Concentrarea și seriozitatea sunt esențiale acum. Știm mai mult fotbal decât ei, le lipsește și jucătorul numărul 1. Sunt însă niște jucători foarte duri”, a declarat Mihai Stoichiță.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*