Andreea Tonciu, adevărul despre căsnicia ei: “Soțul meu mi-a dat interdicție să apar la televizor. 4 ani nu am vorbit cu nimeni…”

Andreea Tonciu, prima Faimoasă eliminată de la Survivor All Stars, a fost invitată la podcastul lui Jorge înainte de a pleca în Republica Dominicană. Bruneta a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei ei. Care este, de fapt, relația ei cu Daniel Niculescu, bărbatul cu care s-a măritat în 2016.

Andreea Tonciu (37 de ani) s-a făcut femeie de casă după ce s-a căsătorit cu Daniel Niculescu, în februarie 2016. A dispărut de la TV, locul în care se simțea ca peștele în apă, și s-a ocupat de creșterea fiicei lor, Rebecca, acum în vârstă de 7 ani și jumătate.

Invitată în cea mai nouă ediție a podcastului „Vorba lu’ Jorge”, fosta concurentă de la Survivor All Stars, eliminată în ediția difuzată joi, 18 ianuarie, a recunoscut că toate aceste lucruri au deranjat-o și a spus, cum e, de fapt, soțul ei.

Vezi și:  Niciodată nu te suferă unul care are o viaţă mai slabă decât a ta

Afaceristul Daniel Niculescu este cu 5 ani mai mic decât Andreea, a practicat box de performanță și a stat mulți ani în Italia, la Bologna, unde și-a făcut studiile.

Andreea Tonciu: „Soțul meu nu este ca mine, suntem pe lungimi diferite”

“Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să vorbesc cu trecutul meu”, a răspuns Andreea atunci când Jorge a întrebat-o dacă e certată sau nu cu fosta prietenă, Sânziana Buruiană. Apoi, bruneta a venit cu amănunte

“Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor. Eu 4 ani de zile nu am apărut la televizor, am fost în depresie, crede-mă. Am stat să îmi cresc copilul, nu am apărut nicăieri.”

Vezi și:  Tzancă Uraganu oferă o speranță pentru un copil fără posibilități materiale

“Nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani de zile. Eu am refuzat și «Asia Express», am refuzat «Nea Mărin», unde ar fi trebuit să fiu cu nașa mea, Anamaria Prodan. De ce? Pentru că nu m-a lăsat soțul meu. Îți zic sincer și nu te mint, pentru că nu am de ce să te mint.

Când ne-am căsătorit i-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine și s-a gândit: «nu trebuie să o mai las».

Dar nici în prezent nu am aflat răspunsul. Am stat și m-am gândit, am găsit niște variante, dar nu știu dacă sunt adevărate (…)

Vezi și:  O zi specială pentru familia Brenciu: Aniversarea de 10 ani a lui Toma, un copil ale cărui zile nu ar fi exista fără adoptare

Eu cred că din cauza familiei lui, înțelegi? Pentru că lucrează într-un anumit domeniu și probabil m-or fi văzut cum apar eu pe la televizor, fără să știe că totul era un pamflet acolo.

Am fost în depresie 4 ani, plângeam, deși nu îmi lipsea nimic. Aveam eu nevoie de nebunia aia. Dacă mă duceam la o filmare simțeam că sunt eu.

Eu acasă la mine nu pot să fiu cum sunt acum cu tine, pentru că soțul meu nu este ca mine, suntem pe lungimi diferite. El nu este glumeț, el nu este sociabil așa ca mine”, a mai povestit Andreea Tonciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *