Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani. Imaginea care a înnebunit toţi bărbații FOTO

Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Andreea Raicu a postat o fotografie alb-negru, în care apare goală, sprijinită de un perete. Vedeta a mărturisit că poza respectivă a fost realizată perioada izolării la domiciliu de anul trecut.

Andreea Raicu a pozat goală la 43 de aniAlte ArticoleMiss Univers. Regina frumuseţii vine din Mexic, reprezentanta …OMS avertizează cu privirea la lucratul peste program. Un număr …VIRAL! Furculițele au fost interzise în Canada? Mit sau realitate

Surpriza este cu atât mai mare cu cât vedeta a anunțat că mai sunt și alte asemenea fotografii, unele dintre ele chiar mai îndrăznețe de atât. Aceasta și-a întrebat fanii dacă doresc să le posteze și pe acelea. „Din perioada in care eram inchisi in casa. Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau…?”, a fost mesajul Andreei Raicu.

Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Mihai Bendeac nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe: „Hai pup-o!” VIDEO

Fanii au înroșit butonul de apreciere și au reacționat imediat la adresa frumoasei vedete de televiziune. Surpriza a venit din partea Andreei Esca, știrista fiind printre primele persoane care au comentat la postarea brunetei, dându-i un mare like! Nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, complimentând-o pe Andreea Raicu. Prezentatoarea de la Ferma a numit-o „superbă” pe divă, după ce a apreciat fotografia.

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Bucureştiul scade sub 1 la rata de infectare – 17.05.2021

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*