Andreea Moldovan, avertisment privind protestele: Reprezintă mediul ideal de transmitere a virusului

Andreea Moldovan spune că protestele reprezintă mediul ideal de transmitere a virusului SARS-COV-2 deoarece nu se păstrează distanţa si nu se poartă mască, iar particulele care ajung în aer se împrăștie cu o încărcătură virală extrem de mare.

Andreea Moldovan: Este înspăimântătorAlte ArticoleSecţiile ATI, pline în toată ţara. Pacientă: „Sunt …Andreea Moldovan le cere românilor să nu mai meargă des la …Bilanţ vaccinare 3 aprilie 2021. Peste 55.000 de români s-au …

Citeşte şi Andreea Moldovan le cere românilor să nu mai meargă des la supermarket

„Este înspăimântător, pentru că de fapt sunt oameni de vârstă medie, care au intrat în faza 3 de vaccinare – dacă doresc vaccinarea -, deci probabil că nu sunt mulți dintre ei vaccinați, nu respectă niciun fel de reguli de distanțare, mască, evitare de aglomerații, ceea ce face ca expunerea să fie mai mult decât importantă și sinceră să fiu, în spatele lor văd părinții sau copiii acestora, care cu siguranță vor fi și ei expuși.

Să ne gândim că, de fapt, la astfel de proteste se strigă. Or, prin strigătul respectiv, categoric este o cantitate mai mare de virus cu salivă eliminat în exterior, deci clar sunt alte condiții. Automat, este modul ideal de transmitere a virusului: aglomerații, timp prelungit, expunere intensivă la eliminarea de virus”, a explicat secretarul de stat, potrivit Digi24. 

Medicul a explicat care este efectul protestelor asupra cadrelor medicale.

Citeşte şi Anunțul secretarului de stat Andreea Moldovan care îi sperie pe români: Câte paturi sunt la ATI la începutul valului trei al pandemiei în România

„Să nu uităm că oamenii care lucrează în secțiile COVID lucrează de un an de zile în niște condiții absolut grele. Este înfiorător să stai echipat în costumul respectiv, dar mai înfiorător este că ai de multe ori de-a face cu pacienți cărora nu le poți da foarte mult ajutor.

Aș spune că e regretabil și umilitor pentru corpul medical, exact cum spunea doamna conferențiar Florescu, de la ‘eroi’ în linia întâi am trecut la ‘asasini’ și ‘crimiali’, ceea ce este absolut dureros”, mărturisește secretarul de stat.

Oficialul spune că are încredere în cadrele medicale şi le-a transmis un mesaj celor care protestează împotriva restricţiilor.

„I-aș invita pentru o oră într-o secție de terapie intensivă unde se îngrijesc pacienții cu infecție COVID”, a arătat secretarul de stat.

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*