Andreea Marin şi-a redecorat casa. Imaginile postate pe Instagram: „A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu”

Andreea Marin şi-a redecorat casa. În mesajul postat pe Instagram, Zâna Surprizelor a dat de înţeles că a fost ajutată de partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, în ceea ce priveşte decoraţiunile din locuinţă.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul.Alte ArticoleHoroscop SOLSTITIU de vara 2021. Influente majore pentru zodii!Solstitiu de vara 2021. 15 curiozitati despre cea mai lunga zi …SOLSTITIU DE VARA 2021. Tradiţii şi superstiţii în cea mai …

Citeşte şi: Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care a trecut. Are legătură cu Andreea Marin

Andreea Marin şi-a redecorat casa

În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi‘, a scris Andreea Marin pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Ce avere are Andreea Marin

Cu toate că Andreea Marin este o prezență discretă când vine vorba despre viața personală, de data aceasta a decis să facă niște dezvăluiri mai puțin cunoscute de fanii săi. A recunoscut că nu este genul de persoană care să arunce cu banii pe lucruri precum haine sau genți scumpe.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani’, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a afirmat Andreea Marin, conform wowbiz.

Andreea Marin a mărturisit că plătește și în momentul de față un credit bancar pentru casa în care locuiește cu fetița ei, Violeta. De asemenea, mașina pe care o deține este luată cu un împrumut.

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani’, a spus Andreea Marin.

Citește și…

O stewardesă a dezvăluit ”CELE MAI MURDARE” secrete ale meseriei!!! Ce fac piloții pentru a ATRAGE însoțitoarele de zbor în PATUL lor. ”Mi s-a întâmplat și mie”

Cum au mers afacerile cu produse naturiste în primul an de Covid-19: Alevia şi Sano Vita au cele mai mari marje de profit, în creştere faţă de 2019 – analiză

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*