Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca, după ce fiica ei a avut Covid: „Am simţit dureri puternice în tot corpul”

Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca. Violeta, în vârstă de 13 ani, s-a izolat timp de două săptămâni și din fericire a făcut o formă ușoară.

„Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăicun și de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară„, a dezvăluit Andreea Marin.Alte ArticoleVica Blochina, mesaj pe Instagram după accident: „Niciodată …Silvana Rîciu, pe un site de adulţi: „Nu mă contactaţi …Cristina Cioran este gravidă cu primul copil. Actriţa are 43 …

Citeşte şi: Andreea Marin a pierdut două sarcini. A fost la un pas de moarte: „Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie”

Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca

Vedeta a anunțat că s-a vaccinat deja, cu AstraZeneca, și a vorbit despre reacțiile adverse pe care le-a avut. „Am făcut vaccinul și, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile și două nopți. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă foarte puternică a fost. Am făcut AstraZeneca, dar nu din acel lot. M-am decis că voi face și rapelul„, a spus Andreea Marin, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin?

Aceasta este una dintre întrebările primite de prezentatorul TV , în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru a fost gata să răspundă şi la cea mai „incomodă” întrebare.

„Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea. 

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*