Andreea Esca, alături de Gerard Pique, în Dubai. Imaginea care a atras mii de reacţii pe Instagram

Andreea Esca, alături de Gerard Pique, în Dubai. După ce au schimbat câteva vorbe, prezentatoarea şi fiica ei l-au rugat pe fotbalist să se pozeze împreună. Când a publicat imaginea, vedeta a scris în glumă că, de fapt, sportivul le-ar fi cerut să se fotografieze împreună.

Citeşte şi: Andreea Esca a dezvăluit care a fost primul ei salariu şi ce şi-a cumpărat de acei baniAlte ArticoleGestul lui Gigi Becali pentru Cornelia Catanga: „O voi …Călătorie în pandemie. 9 din 10 români vor să călătorească …Zanni de la Survivor, după ce a fost dat afară de la orfelinat: …

Andreea Esca, alături de Gerard Pique, în Dubai

“Când ții cu Real, dar nu poți să-l refuzi pe Pique dacă vrea o poză…. 🤦‍♀️. @arismelkior this is for you (n.r.: Aris, asta este pentru tine)!” este mesajul scris de Andreea Esca pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Ulterior, vedeta de la Pro Tv a distribuit imaginea de colecție cu celebrul fotbalist și pe Instagram Stories: “Aris, crezi că i-am zis cu cine țin? Nuuu. I-am zis că tu ești fanul lui. P.S.: Nu credeam că e atât de înalt…”. Andreea Esca are 1,62 m înălțime, iar Gerard Piqué, 1,94 m.

Andreea Esca a fost bătută și dată afară din casă

Andreea Esca a avut întotdeauna o relație apropiată cu urmăritorii săi, aceasta nu s-a ferit niciodată să abordeze subiecte mai sensibile. Recent prezentatoarea TV a povestit despre o întâmplare petrecută în prag de sărbători.

Prezentatoarea TV a fost bătută de către părinți după ce s-a dus la o colegă de grădiniță fără să anunțe. Andreea Esca a povestit cum a fost dată afară din casă și lăsată pe preșul de la intrare.

”Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mărturisit Andreea Esca.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*