Andreea Bălan, dezvăluiri despre stopul cardiac: „Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață”

Andreea Bălan, dezvăluiri despre stopul cardiac. “Eu nu am realizat ce s-a întâmplat, am făcut șoc. Doctorii mi-au spus că am făcut embolie amniotică, ca mi-a intrat lichidul amniotic în sânge și am făcut stop cardiorespirator. Nu-mi aminteam nimic. Ba chiar făceam glume: uite, domne, era sa mor!

Mi-am dat seama ca puteam să mor cu adevărat când am ajuns acasă și mi-a țâșnit sângele din operație! Am fost tăiată de trei ori în decurs de o lună.Alte ArticolePreviziunile lui Nostradamus pentru anul 2021 sunt înspăimântătoare: …Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, cu COVID. …Premiile BAFTA 2021 – Filmul „Nomadland”, marele …

Am ramas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a povestit solista, invitată la prodcastul “Acasă La Măruță”.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre stopul cardiac

Andreea Bălan a mărturisit că, după momentul în care era să moară, a luat imediat decizia de a se căsători cu actorul George Burcea, cu care acum se afla în plin proces de divorț.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu au de gând să facă pasul decisiv: „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Sunt tânără…”

“Când m-am trezit după anestezie, eu eram amețită, nu-mi dădeam seama ce se întâmplase cu mine. Atunci am decis să refac trupa Andre și să mă mărit. Pe patul de spital am decis. Nu mă așteptam când m-am măritat să divorțăm după patru luni. Când te măriți ai impresia că o faci pentru toată viața, dar uite că nu a fost așa”, a mai spus Andreea.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*