Alina Laufer se întoarce la Kanal D. Ce emisiune va prezenta: „Abia aștept”

Alina Laufer se întoarce la Kanal D. “Abia aștept să le împărtășesc telespectatorilor rețete cât mai utile în viața de zi cu zi, atât pe cele simple, dar delicioase și hrănitoare, pentru o zi obișnuită, când timpul ne presează, cât și pe cele mai complexe, pentru ocazii speciale.

Alina Laufer se întoarce la Kanal DAlte Articole

Imagini spectaculoase de la nunta Simonei Halep! Iată dansul …

Tzancă Uraganu, ţipete şi înjurături în mall. Manelistul …Anamaria Prodan, postarea ANULUI! Sexy impresara aruncă în …

Îmi doresc să inspir oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor, din punctul meu de vedere, acesta este ingredientul minune pe care îl pun în fiecare fel de mâncare pe care îl pregătesc.

Gătitul face parte din viața mea de când eram mică și stăteam cu bunica și cu mama mea în bucătărie. Bunica mea a fost bucătar, a lucrat la o cantină toată viața. Ele au fost inspirația mea, mi-au insuflat această pasiune, pe care am încercat să o perfecționez și să o dezvolt”, a spus Alina Laufer, pe Facebook.

Citeşte şi: Alina Laufer a născut prematur gemeni, după o sarcină cu probleme. Prima reacţie a lui Ilan Laufer: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!”

Alina Laufer a devenit la începutul acestui an mama unei perechi de gemeni născuți prematur, însă vedeta a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește creșterea copiilor.

La șapte luni de le fericitul eveniment, Alina Laufer se confrfuntă cu reale probleme în ceea ce privește creșterea gemenilor. Vedeta a mărturisit că există momente când se simte copleșită de responsabilități și atunci și-ar dori să ia o pauză mai lungă departe de familie.

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii.

Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

Citește și…

ULTIMA ORA! România intră în CARANTINA. Raed Arafat a semnat ordinul! De când intră în vigoare:

Ce bacșis a lăsat Ilie Năstase parcangiului la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*