Alexia Eram rupe tăcerea despre despărțirea de Mario Fresh. „În relații există și bune și rele!”

Alexia Eram rupe tăcerea despre despărțirea de Mario Fresh. Alexia Eram a confirmat că ea și Mario Fresh au fost despărţiţi pentru o perioadă. Fiica Andreei Esca a declarat că într-o relație există și momente mai puțin ușoare, dar peste care au trecut cu bine.

Alexia Eram rupe tăcerea despre despărțirea de Mario Fresh. „În relații există și bune și rele!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Lora a adoptat un urs care a fost salvat dintr-un circ din SUA. …Jucătorul numărul 001 din Squid Game dezvăluie cum celebritatea …

Cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună o perioadă de timp, însă se pare că nu pot sta prea mult departe unul de altul. Alexia Eram și Mario Fresh dădeau de înțeles că s-au separat, iar acum fiica Andreea Esca confirmă despărțirea. „În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele”, a spus Alexia Eram la o emisiune TV. Alexia Eram a precizat că acum ucrurile merg foarte bine: „Inima este completă. Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, a mai spus Alexia Eram.

Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh: „O să ne apucăm de treabă”

Mario Fresh a mărturisit că își dorește să se căsătorească, dar și să fie un tată tânăr. „Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă. Cum va arăta cel mai frumos moment din viaţa celor doi

Citește și…

Ce SOARTA! Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți BANI câștigă acum

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*