Alexandru Rafila o ironizează pe Andreea Moldovan: „Pentru doamna Moldovan, care e o fiinţă mai ascetă, carantina ar fi minunată”

Alexandru Rafila s-a referit la declaraţia secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan, care a spus că o carantină naţională de două săptămâni, cât este perioada de incubaţie a noului coronavirus, ar face minuni.

„Eu cred ca pentru dna Moldovan care e o ființă mai ascetă carantina e minunată”, a spus Rafila la Digi 24.Alte ArticolePSD pune tunurile pe Iohannis: „Pandemia a scăpat de sub …Lucian Bode, despre amenzile primite de Diana Şoşoacă: „Este …Codrin Ştefănescu, dezlănţuit la adresa votanţilor „rezist”: …

El a comentat că întrebarea care se pune este de ce secretarul de stat și ministrul Sănătății nu au făcut nimic trei luni de zile pentru a se ajunge la carantină.

Alexandru Rafila: „Nu as lua decizia unei carantine naţionale”

„Nu aș lua decizia unei carantine nationale, aș lua decizie care să răspundă nevoilor la nivel local sau național”, a mai spus el, întrebat ce măsuri ar lua dacă ar fi ministru al Sănătății.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan susține că o carantină de două săptămâni la nivel național „ar face minuni” în România, dar că înțelege de ce românii se tem atât de tare de o astfel de măsură.

„Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul, el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan.

Citeşte şi: Lucian Bode, despre amenzile primite de Diana Şoşoacă: „Este un act de iresponsabilitate faţă de cei care respectă legile”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*