Alexandra Dinu, prima reacție după ce s-a despărțit de iubitul american. Mesajul care spune totul!

Alexandra Dinu, prima reacție după ce s-a despărțit de iubitul american. Alexandra Dinu este o actriță de succes, care a cucerit iremediabil inimile străinilor. Ajunsă o adevărată vedetă la Hollywood, fosta soție a lui Adrian Mutu nu pare să aibă prea mult succes pe partea amoroasă. Ultimele zvonuri, dar și imagini, arată că s-ar fi despărțit de iubitul său american, Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu, prima reacție după ce s-a despărțit de iubitul americanAlte ArticoleVictor Socaciu, internat cu Covid 19, are afectaţi 50% din plămâniAndreea Bălan, gest surprinzător după ce iubitul ei a ieşit …Pepe şi Raluca Pastramă, ÎMPREUNĂ la două luni de la divorţ. …

Deși părea foarte îndrăgostită de partenerul său, mai ales când peste tot se vedeau numai declarații de dragoste din partea regizorului pentru artistă, ultima postare a Alexandrei Dinu a ridicat mari semne de întrebare, dând de înțeles că viața ei nu este chiar atât de fericită precum vrea să pară. „Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”, a scris actrița în postarea ei de pe Instagram.

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce spune despre divorţul de Adrian Mutu şi despre actuala sa relaţie

Regizorul de la Hollywood a dat-o deja uitării pe actrița româncă, având în vedere că a și postat o imagine cu o altă blondină căreia îi face o frumoasă declarație de iubire cu ocazia zilei sale de naștere. „Îți doresc cea mai fericită zi de naștere, celei mai dulci și dragi fete din lume. Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu toată dragostea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Nu aș putea fi mai recunoscător că te am în viața mea”, a scris Jeffrey Greestein în dreptul unei fotografii îţi sărută noua iubită!

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*