Alexandra Dinu, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce spune despre divorţul de Adrian Mutu şi despre actuala sa relaţie

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre viața amoroasă. Vedeta a fost tot timpul discretă cu viața personală. Totuţi, într-un interviu acordat OK!Magazine, Alexandra Dinu a dat și câteva detalii intime, dar și despre ceea ce înseamnă să crești singură un copil, aflat acum la vârsta majoratului.

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre viața amoroasăAlte ArticoleClaudia Pătrăşcanu pregăteşte lovitura decisivă. Îşi …Alimentul pe care ar trebui să-l consumi cât mai rar în post. …Jador a trăit o adevărată dramă. Ambii părinţi au suferit …

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a spus Alexandra Dinu.

S-a aflat cu cine s-a iubit Alexandra Dinu înainte de Adi Mutu. Motivul despărțirii a fost chiar fostul fotbalist

„Având în vedere că mutarea mea din România a avut loc când eram foarte tânără, am învăţat cât de important este să ştii să comunici cu oamenii din viaţa ta. Au fost multe momente când eu eram în altă ţară sau chiar pe un alt continent, iar familia, prietenii mei apropiaţi erau mult mai departe. Oamenii care contează vor fi mereu lângă tine, chiar şi la distanţă, se bucură pentru şansele tale, te înţeleg şi ştiu că totul este temporar. Şi oricum am avut grijă să nu stau departe pentru prea mult timp de cei pe care îi iubesc”, a mai spus Alexandra Dinu.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*