Alex Velea a uimit tot internetul. Schimbarea de look a cântărețului a creat vâlvă pe rețelele de socializare! – FOTO

Alex Velea a uimit tot internetul. Artisul are părul vopsit într-un mod aparte, iar gurile rele se tem ca acest stil să nu se viralizeze.

Alex Velea a uimit tot internetul. Schimbarea de look a cântărețului a creat vâlvă pe rețelele de socializare!Alte ArticoleChefi la cuțite 2021. Sorin Bontea face dezvăluiri incredibile …Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţiUntold şi Neversea, la un pas să fie reprogramate. Edy Chereji: …

Cântărețul și-a făcut pe corp o mulțime de tatuaje, are unele chiar și pe față. E cunoscut faptul că acesta merge des și la sala de El a impresionat de-a lungul anilor și cu tunsorile pe care le-a avut, mereu și-a aranjat părul în neașteptate feluri.

Acum, artistul și-a vopsit părul verde. Alex Velea și-a făcut o nouă schimbare de look, una pe care nu o vezi prea des. E tuns scurt, în unele locuri e vopsit cu verde, iar în altele cu negru.

Alex Velea și „Golden Gang”, echipa de cântăreți ai artistului, au lansat pe 11 mai în colaborare cu Florin Salam melodia „Construiesc un imperiu”, care a ocupat locul 1 în trending pe YouTube. În videoclip sunt surprinși în prim-plan cântărețul, Florin Salam, dar și artiștii de la „Golden Gang”.

De altfel, după colaborarea Loredanei Groza cu crema maneliştilor, a venit rândul lui Alex Velea să facă un featuring de succes. Astfel, Velea a lansat alături de Florin Salam melodia „Construiesc un imperiu”.

Fanii trapanelelor sunt în extaz. Alex Velea i-a adus împreună pe Jianu, Rashid, Arkanian, Jon Băiat Bun, Jo Klass și Florin Salam. Videoclipul a strâns zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore de la lansare. În videoclip, alături de Alex Velea, de gașca sa „Golden Gang” şi de Florin Salam, apare şi Antonia. Numărul de vizualizări ale melodiei lansate pe 11 mai 2021 creşte de la o oră la alta.

„Așa cum v-am spus și ieri, dacă nu erați fani Golden Gang înainte de materialul asta, va promit că după “Construiesc un imperiu”, o să deveniți! Prima piesă, care are chiar numele albumului, se lansează acum pe canalul nostru de YouTube și e în colaborare cu Florin Salam! Stați cu ochii pe noi, urmează multe surprize! Ăsta e doar începutul!”, a anunțat Alex Velea.

Citește și: Alex Velea a dezvăluit de ce nu mai poate face Antonia al patrulea copil: „Nu vrem să riscăm” 

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Ministrul Educației: Referința pentru funcționarea școlilor va fi ziua în care rata de infectare se modifică

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*