Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Mesajul rusoaicei: „Mi-a ruinat planurile”

Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Şatena vrea să plece din România cât mai repede și să se mute în Monaco. Rusoaica le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe internet că face tot posibilul să plece din țară, dând de înțeles că între ea și Alex Bodi nu mai există nimic.

„Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile… dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil.”, a scris Daria Radionova pe Instagram.Alte ArticolePepe rupe tăcerea de Oana Zăvoranu. Cum a prins-o că îl înşela …Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă: „A …Irinel Columbeanu, despre incendiul de la vila Izvorani: „A …

Citeşte şi: Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi: „Am devenit femeie de casă”

Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit

În urmă cu câteva zile, Daria nega că ar exista probleme în cuplul lor şi mărturisea că le merge mai bine ca niciodată, iar faptul că nu se mai expun atât de mult pe internet și că se află în Londra pentru moment nu înseamnă că relația lor are de suferit.

”Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea.

În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc bussiness-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România.”, a declarat Daria Radionova la Antena Stars.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*