ALERTĂ într-un penitenciar din țară: un deţinut s-a spânzurat în celulă!

S-a dat alerta într-un penitenciar din țară după ce un deţinut s-a spânzurat în celula în care era închis.

Gardienii au intervenit prea târziu, medicii legiști constatând decesul bărbatului.

Deținut spânzurat în Penitenciarul Mărgineni

Incidentul a avut loc duminică, 3 septembrie, în Penitenciarul Mărgineni. Din păcate, polițiștii din închisoare au intervenit prea târziu şi nu au putut decât să constate decesul deținutului.

Bărbatul care s-a spânzurat era închis la Penitenciarul Mărgineni, în judeţul Dâmboviţa. El și-a pus capăt zilelor duminică, iar cadrele au intervenit prea târziu, neputând să-i mai salveze viața.

Alerta în penitenciar s-a dat duminică dimineaţa, în jurul orelor 10:00. Poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi printr-un apel la numărul 112 în legătură cu incidentul produs la Penitenciarul Mărgineni.

Vezi și:  Amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu salvează mii de vieți în fiecare an – Nu este o simplu combinație, ci o minune divină

Deplasați la locația indicată, oamenii legii au găsit cadavrul unui bărbat în celula închisorii. Persoana în cauză se spânzurase.

Ancheta a scos la iveală că deţinutul decedat avea 42 de ani.

În continuare, cazul este investigat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Oamenii legii vor să afle mai multe detalii despre cazul deţinutului și în prezent așteaptă ca specialiștii Serviciului de Medicină Legală să efectueze necropsia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *