Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ. Rezultatul expertizei psihiatrice

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ. Agresoarea ar fi repetat, de mai multe ori, că o omoară pe prezentatoare, dacă nu-i returnează o sumă de bani.

Medicii au stabilit, luni, că, la data atacului, femeia a avut discernământ, motiv pentru care va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere.Alte ArticoleCaz halucinant, un bărbat a descoperit că are o lamă de cuţit …Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. S-a afișat …Gabriela Prisacariu, primele declaraţii despre sarcină. În …

Citeşte şi: Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ

La data incidentului, atacatoarea ar fi pătruns în platoul Acces Direct pe singura ușă nepăzită, care era folosită, în general, de angajații care ieșeau să fumeze.

Potrivit unor surse judiciare, agresoarea intenționa, de fapt, s-o atace pe Simona Gherghe și nu și-ar fi dat seaman că femeia pe care a atacat-o este oncu totul altă persoană, scrie Gândul.ro.

Mirela Vaida, dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare

Mirela Vaida a făcut dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, unde a vorbit despre episodul terifiant prin care a trecut.

Vedeta a vorbit despre momentul șocant petrecut în platoul ”Acces Direct”, când o femeie a aruncat cu un bolovan în direcția sa. Despre cei care nu o cred şi spun că totul a fost regizat, prezentatoarea spune că ”fiecare e liber să creadă ce vrea, eu am trecut pe lângă moarte”.

”O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou – și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap. 

Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit.” a dezvăluit Mirela Vaida.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*