Adriana Săftoiu, despre solicitarea demisiei lui Vlad Voiculescu. „Cineva arată că este incompetent”

Adriana Săftoiu a răspuns voalat la întrebarea dacă PNL se cere demisia sau demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în urma scandalului generat de evacuarea forţată, în miez de noapte, a pacienţilor de la Spitalul Foişor, din Capitală.

„De data asta chiar pune capac, pur și simplu pune capac, cineva arată că e incompetent să managerieze o situație cu asemenea impact. Șocul vine din faptul că nu era ceva neanunțat. Înțeleg că a fost o decizie luată de Minister (Ministerul Sănătății – n.r.). Cum Dumnezeu să pui în aplicare așa ceva? Cum să scoți oamenii bolnavi, bătrâni, în pijamale?”, a răspuns Adrian Săftoiu, citată de stiripesurse.ro.Alte ArticoleGabriela Firea îi cere demisia lui Voiculescu: „Demisia, …Birourile Naţionale reunite ale USR şi PLUS reafirmă că Vlad …Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă. Mihai Tudose: „E …

Citeşte şi Preşedintele Sanitas îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după scandalul cu evacuarea Spitalului Foişor: „Opriţi-vă! Aşa nu se mai poate!”

Fostul deputat PNL este de părere că ceea ce se întâmplă în prezent „e un mix cu de toate foarte periculos pentru România: de indiferență, de incompetență, de ignoranță, de nepăsare. E ceva foarte grav, iar situația de la Foișor pune capac. Cineva ar trebui să îl ridice”.

Adriana Săftoiu a amintiti şi despre personale care sunt „autoseduse” de propria persoană, element pe care l-a constatat în politică și care duce la dezastre „și personale, și naționale. „Am sentimentul că ne confruntăm cu câteva personaje politice care sunt autoseduse”, a mai spus liberala.

Citeşte şi Psihiatrul Gabriel Diaconu, revoltat de evacuările de la Spitalul Foişor: Aşa arată sănătatea „pluseristă”. E vorba de Vlăduţ. Ticălos şi el, ticăloşi şi cei care-l aplaudă

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*