Adriana Bahmuțeanu, declaraţie-şoc la protestele anti-restricții. „Masca mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol!”

Adriana Bahmuțeanu, declaraţie-şoc la proteste anti-restricții. Protestatarii s-au strâns în faţa Guvernului, apoi s-au îndreptat apoi spre Cotroceni. Printre cei prezenți s-au numărat Diana Șoșoacă, Adriana Bahmuțeanu şi Luis Lazarus.

Adriana Bahmuțeanu, declaraţie-şoc la proteste anti-restricțiiAlte ArticoleAmalia Năstase a împlinit 45 de ani. De ziua ei şi-a dorit …Victor Piţurcă a dezvăluit secretul tinereţii: Ce mănâncă …S-a aflat cum le păcălea pe victimele sale agresorul lui Laurette: …

„Am venit pentru că am obosit să trăiesc un an în frică. Am obosit să văd cum autoritățile ignoră de fapt cerințele poporului român. Am obosit să port o mască care nu-mi servește la nimic. Mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol. Deci nu se poate așa ceva. Am obosit să aud de tot felul de măsuri care nu-și dovedesc eficiența. Aș vrea ca Guvernul să fie aproape de popor, aproape de oameni, dar de un an de zile ne înfricoșează. Asta a știut să facă, atât, din păcate”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Amenzi de aproape 30.000 lei după protestele de sâmbătă din Bucureşti. Lovitură pentru Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă: „Raportările sunt mincinoase!”

La rândul ei, Diana Șoșoacă şi-a arătat din nou revolta faţă de restricţiile de pandemie, dar a şi dansat pe ritmurile unei melodii Pink Floyd: „Pentru aflarea adevărului, încetarea minciunii, aflarea crimelor din spitale, pentru încetarea crimelor din școli… Este o tentativă de omor masca aceea în timpul orelor de sport. Cum își permit să facă așa ceva?  Domnu’ președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor… Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni. Doamna doctor Groșan este un medic adevărat. Face exact ceea ce trebuie să facă un medic! Rapotările sunt mincinoase! N-au legătură cu adevărul! Restricțiile nu au bază legală! Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!”.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*